Eğitim:
Erasmus Ögrenci Değişim Programı ve Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) konusunda ön görüşme gerçekleştirildi

 

Letonya Daugavpils Üniversitesi’nden, KTÜ’ye Ziyaret

 

Letonya'nın Daugavpils Üniversitesi Proje Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Hanifi ATLI, KTÜ’ni ziyaret etti. Ziyarette; kültürel iş birliğinin tesis edilmesi, Erasmus Ögrenci Değişim Programı ve Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) konusunda ön görüşme gerçekleştirildi.

 

Rektörlük makamında gerçekleştirilen görüşmeye; Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Daugavpils Üniversitesi Proje Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Hanifi ATLI, Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü Proje Uzmanı Süleyman ATASOY ile Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Volkan YILDIRIM iştirak etti.

Karşılıklı iş birliği imkânlarının değerlendirildiği görüşmede “Interreg NEXT Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İş Birliği Programı” çerçevesinde yürütülecek muhtemel projeler için proje ortaklıklarının kurulması, Türki Cumhuriyetler ile karşılıklı iş birliklerinin tesis edilmesi, akademik ve kültürel iş birliği usul ve esasları, öğrenci ve araştırmacı değişimi hususunda görüş alışverişinde bulunuldu. İyi dilek ve temennilerin dile getirildiği ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Adnan Taç: “Trabzon’un mizah geçmişi ve...

Haberi Oku