Eğitim:
Halil Çetin'e Eğitimcilerden Onur Nişanesi…

 

Giresun Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin’e Beldede bulunan okulların eğitim yöneticileri ve okul aile birliği başkanları tarafından plaket takdim edildi.

 

Okulların fiziksel ihtiyaçlarının yanında sosyal ve kültürel projelerle de yanında olduğunu her çalışmasında kanıtlayan Çetin’e teşekkür eden eğitimciler; tebrik ve memnuniyetlerini dile getirdiler.



Duroğlu Belediyesi Başkan Halil Çetin’in öncülüğünde beldedeki okullarda öğrenci ve veliler için; Aile Eğitimleri, Zeka Oyunları Atölyesi, Zihin Haritaları Atölyesi, İnternet ve Sosyal Medya Bağımlılığı İle Mücadele, Evde Kalite Okulda Başarı Seminerleri, Turnuva ve Şampiyona Programları; öğrencilerin kitap fuarı ile buluşturulması, karate kursunun açılması ve il dışı organizasyonlarda ulaşım konaklama ihtiyaçlarının karşılanması gibi daha onlarca başlık altında sıralanabilecek programlar gerçekleştirmişti.

 


Bu programlara hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Halil Çetin; Robotik Kodlama Atölyesi’nin müjdesini verdi. 

 

Ziyareti değerlendiren Başkan Halil Çetin şunları söyledi; ‘Duroğlu’nda görevli eğitim yöneticilerimizin ve okul aile birliği başkanlarımızın plaket takdimleri beni ziyadesi ile memnun etti. Göreve başladığımızdan bu yana eğitimi, eğitimciyi, öğrenci ve velilerimizi hep birinci önceliğimiz yaptık. Eğitimi destekleyen inovatif çalışmaları, seminer programlarını, kültürel ve sportif faaliyetleri beldemizle buluşturmak için üstün gayretler gösterdik. Bu adanmışlık ve gayretimiz artarak devam edecektir. 



Bu vesile ile teşekkür ve tebriklerini iletmek için bizi ziyaret eden; Şehit Zafer Konak Ortaokulu Müdürü Nizamettin Arslan Türk’e, Şehit Zafer Konak İlkokulu Müdürü Yusuf Durhan’a, Şehit Zafer Konak Ortaokulu Müdürü Yardımcısı Emrah Özdemir’e, Duroğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı İbrahim Öztürk’e, Şehit Zafer Konak Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Fatma İnce’ye, Şehit Zafer Konak İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Elif Parlakoğlu’na ve Şehit Zafer Konak Ortaokulu memuru Osman Aydın’a nezaketleri için çok teşekkür ediyorum. Başarıları daim olsun.
Bu onur nişanesi olan plaketleri beldemin değerli halkı, geleceğimizin teminatı çocuklarımız adına alıyor; yapacağımız yeni girişimlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

 

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali Kemal GÜVELİ’den Büyük Başarı…

Haberi Oku