Eğitim:
Trabzon Protokolü Çarşıbaşı MYO'da incelemelerde bulundu
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ve beraberindeki heyet Çarşıbaşı ilçesinde hayırsever iş insanı Mehmet Kobya tarafından yaptırılan Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Ziyarette henüz binanın bitmediği ve çalışmaların devam ettiği dikkat çekti.

 

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu yaptığı açıklamada,   “Hayaller gerçek oluyor  TRABZON ÜNİVERSİTESİ Çarşıbaşı MYO Öğrencilerini bekliyor. Çarşıbaşı MYO, Üniversite tercih kılavuzuna girdi. İlçemize hayırlı olsun. Sayın Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora Vekillerimize, binanın yapımı aşamasında desteklerinden ötürü Kopyalar Grup Mehmet Kopya ve İsmail Kopya Beyefendilere ve emeği geçen herkese teşekkürler. Çarşıbaşı hak ettiğini alacak…” dedi.

 

Çarşıbaşı’nın bu hayalinin gerçekleşmesinde kimin emeği varsa kutlarız. Çarşıbaşı MYO Üniversite yerleşme tercih listesinde de yerini aldı. Evet binanın eksikleri var ama öğrenciler tercih yapacak ve okula yerleşecek. Eylül ayında eğitim öğretim başlayacak. Hadi inşallah yetişecek diyerek Çarşıbaşı’na hayırlı olsun tebriklerimizi iletelim.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali Kemal GÜVELİ’den Büyük Başarı…

Haberi Oku