Eğitim:
TRABZON'DA ‘YENİDEN ATATÜRK CUMHURİYETİ' PANELİ YAPILDI
 

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Trabzon Şubesi tarafından organize edilen ve ADD Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt’un konuşmacı olarak katıldığı “Yeniden Atatürk Cumhuriyeti” konulu konferans Trabzon Park Restoran’da gerçekleştirildi.

ADD Trabzon Şube Başkanı Arif ATALAY’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP Trabzon İl Başkanı Dr. Nurcan Aşcı Demiröz, Demokrat Parti (DP) Trabzon İl Başkanı Ali Akar, ADD Genel Saymanı Basri Gürsoy, ADD Genel Başkan Yardımcısı Devrim Ercan, ADD GYK Üyesi Arif Güvenir, ADD Bölge Sorumlusu Cemal Verep ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“Yeniden Atatürk Cumhuriyeti” isimli manifestoyu Trabzon’daki katılımcılar ile paylaşan ADD Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt, “Ülkemiz, içeriden de yoğun saldırı altında Ulusal birliğimizi tarumar eden ağır saldırılara karşı halkımızı birleştirebilecek tek güç, Atatürk’ün düşünceleridir. Hiçbir siyasi yapının arka bahçesi asla olmayız, ancak siyasete yön verir, yol gösteririz. Bugünün Anadolu ve Rumeli Müdafii Hukuk Cemiyeti  ADD’dir. Fiziki yaşınız ne olursa olsun beyin yaşınız önemlidir. Bu dernek kurulduğundan beri bedel ödüyor Muammer Aksoy, Bahriye Üçok, Uğur Mumcu ve daha niceleri Atatürk Cumhuriyeti’ni yaşatmanın bedelini canları ile ödediler. Hepinizden ricam ADD’ye üye olun. Kemalist Türkiye’de görüşmek üzere” dedi.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali Kemal GÜVELİ’den Büyük Başarı…

Haberi Oku