Eğitim:
YOMRA KİTAP GÜNLERİ BAŞLADI
 Yomra Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kitap Günleri başladı. Açılış programında katılımcılara seslenen Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomra'nın kültür ve sanat merkezi olduğunu ifade etti. Kitapseverleri kitaplar ve seçkin yazarlar ile buluşturmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Bıyık, Yomra Belediyesi olarak kültür sanat etkinliklerine devam edeceklerini ifade etti. Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şube Başkanı Kamuran Tuna da konuşmasında, önceden Yomra'da olmayan kültür etkinliklerinin artik sıklıkla yapıldığını ifade ederken, Başkan Bıyık'a teşekkür etti.

Yomra Kültür Merkezinde düzenlenen Kitap Günleri, 10 Ocak akşamına kadar devam edecek. Onlarca yayınevi, on binlerce kitap ve geniş kitleler tarafından tanınan ve takip edilen seçkin yazarlarla birlikte, yerel yazarların da Yomralı kitapseverlerle buluşacağı ‘Yomra Belediyesi 2. Kitap Günleri, saat 10.00 ile 23.00 arasında ziyaret edilebilecek. 

Yomra Kitap Günleri'nde İlber Ortaylı, Sunay Akın, Alişan Kapaklıkaya, Esra Ezmeci ve Işıl Işık gibi ünlü isimler Yomralılar ile buluşacak. İlber Ortaylı 9 Ocak saat 13.00’da söyleşi gerçekleştirecek. Sunay Akın’ın imza ve söyleşisi ise 8 Ocak Pazartesi günü saat 18.00’da olacak.


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali Kemal GÜVELİ’den Büyük Başarı…

Haberi Oku