Ekonomi:
Ayın Şoförü Uygulaması Başlatıldı
 

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Whatsapp ihbar hattına gelen öneriler ve Oda Yönetim kurulunun aldığı kararla her ay bir Şoför ayın şoförü olarak belirleniyor. 

 

Proje kapsamında Site-Karşıyaka Dolmuş Durağından 61 D 0009 plakalı dolmuşun şoförü Osman Yiğit, ayın şoförü seçildi. Yiğit, plaketini Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’nın elinden aldı.

Plaket takdim törenine oda yöneticileri Vural Şenel, Mustafa Öksüz ile Site-Karşıyaka Dolmuş Durağı Bakanı İlkay Ergül’de katıldı. Plaketi alan Osman Yiğit, duygulu anlar yaşarken, “1985 yılında şoförlük mesleğine başladım. 39 yıldır kentimizde insanımıza hizmet ediyorum. Beni plaketle onurlandıran odamıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 

Oda Başkanı Ömer Hakan Usta “ Trabzon’da şoför esnafımız pandemi gibi zorlu bir dönemde dolmuş dönüşümünde elini taşın altına koymuştur. Pandemi dönemi yaşandı. O zor şartlarda şoför esnafı aracını değiştirerek büyük bir başarı sağlamıştır. Yolcular bizim veli niyetimiz. Her ay örnek şoför seçiyoruz. O şoförümüze plaket takdim ederek onurlandırıyoruz.  Whatsapp şikayet öneri hattımızı oluşturduk. Şikayet ve öneri hattımıza şikayet kadar teşekkür mesajı da geliyor. Camianın içerisindeyiz. Gözlemleyip yönetim kurulumuz ile başarılı Şoförümüzü belirliyoruz” diye konuştu.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trabzon'a büyük talep var, direkt seferlerin...

Haberi Oku