Ekonomi:
Belediye–YEDAŞ işbirliğinde Akkuş'da bu kış elektrik sorunu yaşanmayacak…
 

Ordu Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Şirketi YEDAŞ Ordu Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunarak bölgedeki enerji hattı hizmetleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Yedaş Ordu Bölge Müdürü Mustafa Öztürk, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Ak Parti Akkuş ilçe başkanı İbrahim Demir, ve belediye başkan yardımcısı Ercan Çayıroğlu’ndan oluşan heyeti kabul etti.

 

Misafirleriyle bölgedeki yatırımlar üzerine sohbet eden Müdür Öztürk, Akkuş ilçesindeki elektrik hatlarının bakım onarım çalışmaları, mahallelerdeki hatların yenileme çalışmaları, 2024 yılındaki plan ve programlar üzerine sorun ve talepleri dinleyerek gerekli işlemlerin başlatılması için notlarını aldı. Görüşmede Akkuş’un kış döneminde en çok yaşadığı elektrik telleri kopması gibi olumsuz durumlar için uygulanacak çalışmalar değerlendirildi.

Belediye – YEDAŞ işbirliğinde Akkuş’un bu kışın da elektrik sorunu yaşamaması için entegre bir çalışma yapılması konusu konuşuldu.

Ziyarete ilişkin bir fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan İsa Demirci açılamasında: “Yedaş Ordu Bölge Müdürü Mustafa Öztürk'e İlçe Başkanımız İbrahim Demir ve Başkan Yardımcımız Ercan Çayıroğlu ile birlikte ziyarette bulunarak ilçemizde devam eden ve planlanan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği için Müdürümüze teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

ÇORUH EDAŞ’TAN SÜRMENE SANAYİ SİTESİ’Nİ...

Haberi Oku