Ekonomi:
Ömer Hakan Usta, Şoför esnafının talep ve beklentilerini Ankara'da anlattı
 

Göreve geldiği günden itibaren Şoför esnafının hakkını her ortamda sonuna kadar savunan ve Üyelerden gelen taleplerin çözümü noktasında Ankara’da çalmadık kapı bırakmayan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Hemşerimiz Abdülkadir Uraloğlu ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın'ı makamında ziyaret ederek Şoför esnafının talep ve beklentilerini iletti.

 

Görüşmelerin ardından açıklamalarda bulunan Ömer Hakan Usta: “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız, gururumuz, Hemşerimiz Sn. Abdülkadir Uraloğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimi ilettim.

Ulaşımda büyük emekleri olan Bakanımızla, Şoför esnafımızla ilgili istişare de bulundum. Kendisine ilgisi için teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanımız Sn. Fevzi Apaydın'ı ziyaret ettim. Şoför esnafımızın talep ve beklentilerini istişare ettik. Esnafımızın gelirlerini artırmak için durum değerlendirmesinde bulunduk. Başkanımıza nazik misafirperverliği ve hoş sohbeti için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Arslan Soydan, Üreticinin Sorunları İçin...

Haberi Oku