Ekonomi:
TİSKİ 7. SU KAYIP KAÇAK FUARINDA
 7. Su Kayıp ve Kaçakları Forumu ve Sergisi’ne TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, konuşmacı olarak katıldı. 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, İLBANK ve Word Water Council destekleriyle, Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneğinin (AKATED) düzenlendiği zirvede; 30 büyükşehir belediyesine bağlı su ve kanalizasyon genel müdürlükleri, 81 ilden belediyeler, 100’den fazla firma, idare, kurum, kuruluş ve ilgili sektördeki üst düzey temsilcileri ile 12 ülkeden 118 kişi katıldı. 

SUYUN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI
Zirvede aynı zamanda “Su Kayıp ve Kaçakları” temalı fuar da kurulurken, TİSKİ Genel Müdürlüğü, Su Kayıp ve Kaçakları mücadelesinin yanı sıra hayata geçirdiği projeleri ile fuarda yer aldı. TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, başkanlığını Tarım ve Orman eski Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’nın yaptığı “Suyun Geleceği: Liderlik Ve Politikalar” konu başlıklı panelde, BASKI Genel Müdürü İzzet Günal, KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ile birlikte konuşmacı olarak yer aldı.

KAYIP KAÇAKTA HEDEF 25 
Panelde konuşan TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Trabzon il genelinde kayıp kaçak oranını 4,5 yılda yüzde 63 seviyelerinden yüzde 40’lara indirdiklerini söyledi. Kayıp kaçak oranında hedeflerinin yüzde 25 olduğunu belirten Tekataş, “Trabzon’da tarihi altyapı projesinin başarılı ile yürütüldüğünün altını çizerek “Yeni yatırımlarımız sayesinde kayıp kaçak oranında ciddi düşüş oldu. Hayata geçirdiğimiz Büyük Ortahisar Projesinin kapsadığı bölgede kayıp kaçak seviyemiz yüzde 9 olarak ölçüldü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu önderliğinde şehrin altyapısına güçlü bir imza atıyoruz. Şehrimize uzun yıllar hizmet edecek tesis ve yatırımlarımızı birer birer hayata geçirdik” ifadelerini kullandı.


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trabzon'a büyük talep var, direkt seferlerin...

Haberi Oku