Ekonomi:
Trabzon ve Gümüşhane Etle Tırnak gibidir

 

Trabzon ziyaret programı kapsamında Trabzon Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret ederek Dernek Üyeleri ile bir araya gelen Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Dernek Başkanı Murteza Eroğlu ve Dernek Yönetimi ile birlikte görüş alışverişinde bulundu.

 

GTSO Meclis Başkanı Kamuran Gündüz, Meclis Başkan Yardımcısı Teyyar Demirel, Yönetim Kurulu Üyesi Adem Köse, Meclis Üyeleri Hüseyin Köprülü ve Selahattin Atalay ile birlikte Trabzon Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Murteza Eroğlu ve Dernek üyeleri ile bir araya gelen GTSO Başkanı İsmail Akçay, Başkan Murteza Eroğlun'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

GTSO Başkanı İsmail Akçay ziyarette yaptığı açıklamada: “Trabzon'da yaşayan Gümüşhanelilerin Trabzon'un temel taşlarından biri olduğunu belirterek, Gümüşhaneli hemşerilerimiz her zaman Trabzonlu kardeşlerimizle birlikte dostluk, akrabalık ve komşuluk ilişkilerini en iyi seviyede yaşamış ve yaşatmaya devam etmektedir. İnanıyorum ki bu güzel ilişkiler her geçen günde artarak devam edecektir. Çevre illerden Trabzon iline tedavi olmak için gelen hastalarımızın ve yakınlarının konaklama ihtiyaçlarının çözüme kavuşması amacıyla ihtiyaç duyulan bir konuk evi yapılması amacıyla yapmış olduğunuz talebiniz çok önemli bir ihtiyaç. Bu talebinizin karşılanması bölgeden Trabzon iline tedavi amacıyla gelen insanlarımızın çok büyük bir sorununu çözecek. Bu önemli talebiniz Trabzon'daki Mülki idare ve yerel yönetimlerimizin de en öncelikli gündemleri arasında olacaktır. Gümüşhaneliler Trabzon'un temel yapı taşlarından biridir. Trabzon kamuoyunun derneklerimizin bu taleplerine kayıtsız kalacağını düşünmüyorum. Bizlerde Gümüşhaneliler derneği ve bölge illerimizin dernekleri tarafından birinci öncelik olarak ifade edilen bu konuk evi projesinin hayata geçirilmesi amacıyla gereken tüm desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Gümüşhaneliler Derneğimizin Trabzon’da kendine ait geniş, ferah bir mekanda faaliyetine devam etmesi içinde acilen gerekli çalışmalar başlatılmalıdır. Maddi, manevi olarak bizlerde bu konuda destek vermeye hazırız” dedi.

 

Nazik ziyaretleri için GTSO Başkanı İsmail Akçay ve tüm GTSO heyetine teşekkürlerini ileten Trabzon Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Murteza Eroğlu ise bölgemizdeki en önemli ihtisas hastaneleri bu şehirde. Her gün yüzlerce vatandaşımız bu şehire tedavi olmak için geliyor ve tedavi süreci uzadığı zaman ise sıkıntılar yaşamaya başlıyor. İmkanı olmayan vatandaşlarımız ise bu durumda çok büyük zorluklar yaşayabiliyor. Bu önemli talebimizi bölge illerimizin dernekleri ile bir araya gelerek tüm belediye başkanlarımıza ve mevcut adaylarımıza ilettik. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç bize Hasta Refakatçi evini yapacağının sözünü verdi. İnşallah sizlerin de değerli desteği ile bu sorunumuzu yakın zamanda çözmüş oluruz ifadelerini kullandı.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trabzon'a büyük talep var, direkt seferlerin...

Haberi Oku