Ekonomi:
TRAVELEXPO ANKARA TURİZM FUARINDA BÜYÜKŞEHİR'İN STANDINA YOĞUN İLGİ
 TravelExpo Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yoğun katılımla kapılarını açtı. Fuara katılan Trabzon Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı stant beğeni topladı.
 
6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı TravelExpo Ankara, ATO Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlıyor. “Cumhuriyetin 100. Yılında Turizmin Kalbi Başkentte Atıyor” sloganıyla açılan ve 4 gün sürecek fuarda turizm şirketleri, yerel yönetimler ve inşaat turizm şirketleri stantlarıyla yer aldı. Fuarın açılışına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara Valisi Vasip Şahin, belediye başkanları, siyasiler çok sayıda firma yöneticisi katıldı.
 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı stant fuara katılanlardan yoğun ilgi gördü. Stantta bulunan ve Trabzon'un turizm destinasyonlarını gösteren figürler beğeni topladı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi adına fuara katılan Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Erdem Zekeriya İskenderoğlu, çok sayıda firmanın ve yerel yönetimlerin bulunduğu fuarda Trabzon Büyükşehir Belediyesi standının yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “Ziyaretçiler Trabzon'un turizm alanındaki gelişmesini hayranlıkla anlatıyor.  Özellikle fuarı ziyaret eden hemşehrilerimiz Trabzon’da yürütülen turizm ve kültür-sanat alanındaki çalışmalar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na teşekkürlerini iletiyorlar” ifadelerini kullandı.


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trabzon'a büyük talep var, direkt seferlerin...

Haberi Oku