Ekonomi:
Vali Aziz Yıldırım Beşikdüzü İlçesini Ziyaret Etti
 

Vali Yıldırım'ı Kaymakam Ferhat Vardar ve Belediye Başkanı Ramis Uzun karşıladı. Kaymakamlıkta bir toplantı yapan Vali Aziz Yıldırım, brifing alarak ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Ferhat Vardar ve ilgili Kurum Amirlerinden bilgi aldı. Sonrasında Beşikdüzü Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım Belediye Başkanı Ramis Uzun’dan ilçede yürütülen belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ziyaretin ardından yaptığı açıklamada: “Trabzon Valimiz Sn. Aziz YILDIRIM; Belediyemizi ziyaret ettiler. Beşikdüzü İlçemiz ve Belediyemiz hakkında istişarelerde bulunduk. Sn. Valimize ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederiz” dedi.





Son olarak Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Vali Aziz Yıldırım, Kaymakam Ferhat Vardar, Ak Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç ve Belediye Başkanı Ramis Uzun ile birlikte yapımı devam eden İdari Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu. Buradaki  ziyaretinde istihdama katkı sağlayan  şofben, elektrikli ısıtıcı ve implant  (Medikal Malzeme) üretimi yapan firmaları gezen Vali Yıldırım yapılan çalışmalar  hakkında bilgi aldı.

 

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Arslan Soydan, Üreticinin Sorunları İçin...

Haberi Oku