Güncel:
Acar dan Osmanlı Tokadı Çağrısı

 Büyük Birlik Partisi Trabzon Milletvekili adayı Oktay Acar Ramazan bayramı sürecinde çalışmalarına hız kesmeden devam etti.

 

Bayramın ikinci günü Şehit kabirleri ve Şehit ailelerini ziyaretle değerlendiren Acar üçüncü günü de Onursal üyesi olduğu Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubemizin bayramlaşma programına katıldı. Burada yapılan bayramlaşma sonrasında çok sert açıklamalarda bulundu. Milletvekili aday Acar; Anaların, babaların yürekleri yanıyor, birileri de kalkmış terörist başı ve vatan hainlerine affedeceklerini açık açık beyan ediyor. Bu konuda vatanına devletine ve bayrağına bağlı bütün vatandaşlarımızı aklıselime davet ediyorum. Özerklik, yerinden yönetim ve bu gibi bölücü, yıkıcı faaliyetleri seslendiren siyasiler tarihi bir ders vermeliler. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılın da Cumhuriyetimizle hesaplaşmak isteyenler yurt içinden ve yurt dışın zehirli fikirlerini, bölücü düşüncelerini kamuoyuyla çekinmeden paylaşmaktadırlar. Gaziler ve şehitler otağından vatandaşlarımıza ve tüm seçmelerimiz sesleniyorum. Hep beraber bu seçimde öyle bir Osmanlı tokadı atalım ki bir daha bu yıkıcı söylemleri ağızlarına bile lamaya cesaret edemesinler" dedi. 

 

 

Bugün 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı Çocuklarımız 23 Nisanı Ulusal egemenlik bayramını kutlarken birileri de Ulusumuzun egemenliğini dinamitlemek için uğraşmaktadır. Çocuklarımızın istikbalini ve istiklalini tehlikeye sokmak ve sonlandırmak için gayret etmektedirler. Onlara buradan sesleniyorum. Bu necip millet kurtuluş savaşında, Çanakkale’de, terörle mücadelede ve on beş Temmuzda bağımlılığına, özgürlüğüne kast edenlere gereken cevabı vermiştir.14 Mayısta da bu cevabın misliyle verileceğine inancımız sonsuzdur" dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku