Güncel:
Ali Faiz: 'Gazeteci Toplumun Sesidir”
 

Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 no.lu Şube Başkanı Ali Faiz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü  kutladı.

Ali Faiz ziyarette yaptığı açıklamada, Gazetecilerin halk adına kutsal bir görev üstlendiklerini ve bunu yerine getirirken de zaman zaman zorluklar ile  karşılaştıklarına dikkat çekerek "Basın mensubu; halk adına gören, bizim için olayları gözlemleyip kamuoyuna taşıyan, bunu yaparken zamanından, ailesinden fedakarlıkta bulunan ve adeta kamu görevlisi olarak kutsal bir görevi yerine getiren toplumun sesi olan insandır. Bu vesile ile değerli basın çalışanlarının bu anlamlı günlerini kutluyor, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı iletiyorum" dedi.  

 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ise Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 no.lu Şube Başkanı Ali Faiz ve Şube Yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

SÜRMENE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF...

Haberi Oku