Güncel:
ARAKLI'NIN HUZURU İÇİN POLİS VE JANDARMADAN ORTAK  UYGULAMA

Bugün 07.12.2017 tarihinde Araklı'nın sabit polis uygulama noktasının haricinde okul çıkış saatinde Araklı Emniyet ve Jandarma birimlerince otogar kavşağında bulunan noktada taşıtlara yönelik şok yol uygulaması yapıldı.

Bilindiği üzere 27 temmuz 2016 da resmi gazete'de yayınlanan kanun gereğince Jandarma tamamı ile İçişleri Bakanlığına bağlanmıştI. Bu kapsamda Polis ve Jandarma'nın ortak operasyon ve kontrol gerçekleştirmesi daha da kolaylaştırılmıştı.İlçe Emniyet müdürü ve jandarma komutanınında  katıldı.Uygulamada otobüs, minibüs, okul servisleri, kamyonet, otomobiller durduruldu, trafik denetlemesi gerçekleştirildi, GBT sorgusu yapılıp, şüpheli şahısların üst ve eşya araması yapıldı.Suç teşkil edebilecek çeşitli malzemelere el konularak işlem yapıldı.

AYRICA:

Araklı'nın huzuru için polis ve jandarmanın uyum içinde beraber çalışıyor olması esnaf ve vatandaş tarafından taktirle karşılandı.
Uygulama hakkında görüşünü sorduğumuz esnaf ve vatandaş durumdan çok memnun olduklarını ve bu şok uygulamanın her zaman yapılması gerektiğini söylediler.Emniyet müdürünün ve Jandarma komutanınında uygulama boyunca uygulamaya eşlik ettikleri göründü.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
ARAKLITrabzonHaber
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ

Haberi Oku