Güncel:
Araklı'da Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Reis birim müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.


Doğalgaz Çalışmaları Son Sürat Devam Ediyor

Toplantıda doğalgaz çalışmaları başta olmak üzere ilçede yapımına başlanan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı. Doğalgaz çalışmaları devam ederken kötü bir duruma gelen yollarda parke ve onarım çalışmalarının yapımına devam ediliyor. Bağlantıları tamamlanan ve son kontrolleri yapılan bölgelerde parke ve onarım çalışmaları yapılırken diğer bölgelerin doğalgaz kontrolleri yapıldıktan sonra onarımına başlanacak.

Trafik Düzenleme ve Otopark Çalışmalarında Sona Doğru Geliniyor

Araklı Belediyesi meclis toplantılarında gündeme alınan trafik düzenlemeleri ve otopark çalışmalarında sona doğru geliniyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan incelemeler neticesinde yapılan düzenlemeler hayata geçecek. Bazı sokaklar trafiğe kapatılacak, araçların gelişi güzel park etmesinin önüne geçilip otopark sorununa çözüm getirilecek.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ummalı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek yakında birçok projenin yapımına başlanacağını kısa bir zaman sonra projelerin akıbeti hakkında bilgi vereceğini belirtti. Başkan Çebi sıvasız ve boyasız evlerle ilgili yeni bir çalışma başlatacaklarını ifade ederek bu soruna kökten çözüm geleceğini ekledi.

Araklı’da yakın zamanda TOKİ III. Etap, Spor Kompleksi, Polis Moral Merkezi, Kültür Sarayı projeleri ile ilgili yeni gelişmeler olacak.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku