Güncel:
AYRIŞTIRCAN FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

 Trabzon Halk Eğitim Müdürlüğü kantin işletmecisi Muhammet Sağlam 3 yıldır plastik kapak toplayarak 27 tekerlekli sandalyeyi ihtiyacı olan özel bireylere ulaştırdı. 

EVRA Geri Dönüşüm Sosyal Sorumluluk Projesi ekipleri Muhammet Sağlam’ın başlatmış olduğu kapak toplama projesine katkıda bulunarak 28’inci sandalyeyi özel bir bireye ulaştırması için Sağlam’a teslim etti.

28’İNCİ SANDALYE EVRA’DAN
EVRA Geri Dönüşüm Müdürü Özgür Üçüncü, “Evra Enerji olarak sosyal sorumluluk projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Muhammet Sağlam kardeşimizin plastik kapak toplayarak 27 özel bireye tekerlekli sandalye hediye ettiğini öğrendik. Sağlam’ın atıkları ayrıştırma bilincini bu derece sahiplenerek insanlara katkı sunması bizi mutlu etti. Bu kapsamda bizlerde özel bir bireye verilmesi için 28’inci tekerlekli sandalyeyi temin ederek, maskotumuz Ayrıştırcan ile birlikte Düzköy ilçemizde yaşayan bir engelli vatandaşımıza verilmek üzere Muhammet kardeşimize teslim ettik.”

GERİ DÖNÜŞÜME DEĞER VERELİM
Muhammet Sağlam tekerlekli sandalye hediye eden EVRA Enerji’ye teşekkür ederek, “Evlerinizdeki katı atık plastik cam ve kâğıtları ayrıştırıp ayrıştırma kutularına atalım. Bu ayrıştırma çevremize ve insanlığa verdiğimiz değeri gösterir. Bu kapsamda destekte bulunan Evra Enerji yetkililerine teşekkür ederim” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku