Güncel:
Başkan Mümin Nuhoğlu Alkış Aldı

 Çarşıbaşı Belediyesi ekipleri soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı bugünlerde, sabahın erken saatlerinde pazara giderek yöresel ürün satışı yapan kadınlara ve pazarcı esnafına ‘Sıcak Çorba’ dağıtımı gerçekleştirdi. Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, “Bu soğuk havalarda çorba vererek pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımızın içini ısıtmak bizi mutlu etti. Vatandaşlarımıza afiyet olsun” dedi.



NUHOĞLU: “SOĞUK GÜNLERİNİZDE SICAK ÇORBALAR BİZDEN”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, “İlçemiz kapalı pazar yerine köylerden ve uzaktan gelen kadın ve tüm pazarcı esnafımız için sıcak çorba ikramımız bu hafta itibari ile başlamıştır. Her cumartesi kadınlar pazar yerinde ‘sıcak çorba ikramımız’ devam edecektir.” dedi.

Başkan Nuhoğlu’nun bu hizmeti esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük alkış topladı. Bu güzel uygulamanın diğer İlçe Belediyelerine de örnek olmasını bekliyoruz. Ayrıca vatandaşlar fındık üretiminin yoğun olduğu bölgedeki ilçe Belediye Başkanlarından fındık kurutma makinesini vatandaşların hizmetine sunmasını bekliyor.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku