Güncel:
Başkan Recep Çebi Ankara'da önemli ziyaretlerde bulundu.

 Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Ak Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettiler.

Başkan Çebi yaptığı açıklamada; ”İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’yu, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Şaban Bıyık ile ziyaret ettik. Sayın Bakanımızla Araklı’yı görüştük. Yoğun iş programında bizlere vakit ayıran sayın bakanımıza desteklerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız ve Selahattin Hasançebi ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı’yı ziyaret ettiler.

Başkan Çebi yaptığı açıklamada; ”Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcımız, Araklılı hemşehrimiz Sn. Şeref Kalaycı’yı Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Şaban Bıyık, Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Burhan Akyıldız ve Sn. Selahattin Hasançebi ile ziyaret ettik. Sayın Bakan Yardımcımıza desteklerinden ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız ve Selahattin Hasançebi ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanlığı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Trabzon'lu hemşerimiz Ufuk Hacıahmetoğlu'nu ziyaret ettiler.

Başkan Çebi yaptığı açıklamada; ''Hazine ve Maliye Bakanlığı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Sn. Ufuk Hacıahmetoğlu beyi Ak Parti Araklı İlçe Başkanımız Sn. Şaban Bıyık, Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Burhan Akyıldız ve Sn. Yunus Küçük bey ile ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz.'' ifadelerine yer verdi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku