Güncel:
Bekir Aktürk : 'MUHTARLAR AYNI ZAMANDA TURİZM ELÇİSİ”
 

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk Trabzon’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek hem yerel seçimleri hem de muhtarlarla ilgili konulara dair açıklamalarda bulundu.

 

Genel Başkan Aktürk, “Bu şehre bizlere bugüne kadar emek veren bütün Belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yeni adaylarımıza ise başarılar diliyorum.  Yerel yönetimler, hepiniz takdir edersiniz ki bir şehrin ilerlemesi, içinde yaşayan hemşerilerimizin daha şehirsel düzen ve huzuru hissetmesi, güvenli yaşaması için çok önemli.  Bu şehrin emek verenleri olarak yöneticilerimizle her daim gerekli çözümleri üretmek amacıyla elimizden geleni yapmaya gayret gösterdik” dedi.

 

MUHTARLAR AYNI ZAMANDA TURİZM ELÇİSİ

“Biz 14 bin kilometre yol yaptık 21 il içerisinde yaptığımız buluşmalarda, 2binin üzerinde muhtarımızla buluştuk. Bu buluşmalar neticesinde muhtarlarımız aynı zamanda birer turizm elçisi oldular. Trabzon’a gelenler kendi şehirlerinde, hangi şehire gelirlerse gelsinler buradan Trabzon’un sesi oldular.”

 

AMACIMIZ İYİ ANILMAK

“Bizden öncekiler yoklar. Ama bu memlekete hizmet edenler muhakkak anılıyorlar. Benim de amacım bu görevlerin ardından iyi bir biçimde anılmak.

Türkiye’de 7 bölge var ama her bölge birbirinden farklı. Biz bir olursak güçlü olur yıkılmayız. Türkiye Muhtarları el ele projesiyle şehrinden hiç dışarıya çıkmamış muhtarlarımızı Çanakkale’ye geziye götürdük. Bu devletimizin büyüklüğünü gösteriyor.”  

TRABZON HAKKARİ, HAKKARİ TRABZONDUR

“Hakkari’den gelen muhtarımın da Trabzon’da ki muhtarımın da derdiyle dertleniriz. Burada bir ayrım yok. Güney doğu diyince sadece terör gelirdi aklımıza, Trabzon diyince sadece Trabzonspor geliyordu; ama artık öyle değil. Muhtarlarımızdan başlamak üzere tüm milletimiz et ve tırnaktan öte kemik ve ilik olmak zorundayız” dedi.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlandı

Haberi Oku