Güncel:
Büyükçekmece'de kadın hakları tartışıldı

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Büyükçekmece Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen, “Kadın Forumu”nda kadın hakları tartışıldı.

 

Büyükçekmece tarihi Kervansaray’da gerçekleşen foruma İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nazlı Enif Dipşar, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Başkan Danışmanı Sacide Bolcan, Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Şilan Eraslan ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün, katılımıyla gerçekleşen forumda; kadınlar yaşadıkları sorunları, hak kayıplarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dile getirdiler.

  

Kadın Formu’na siyasi partilerin kadın kolları, kadın mahalle muhtarları, STK temsilcilerinin yanı sıra Büyükçekmeceli kadınların ilgisi de yoğun oldu. Toplantının sonunda Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar tarafından İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nazlı Enif Dipşar, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç ve konuşmacılara plaket takdim edildi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku