Güncel:
Çebi: Gönüller yapmaya devam edeceğiz

 

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi saha ziyaretlerini sürdürüyor.

 

İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile Ortahisar ilçe kadın kolları ve gençlik kolları teşkilat mensuplarının da yer aldığı saha ziyaretinde AK Parti heyeti Akyazı Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, istek ve talepleri dinledi.

 

 

ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, her daim esnaf ve vatandaşlarla bir arada olduklarını söyleyerek “AK Dava anlayışında her daim aziz milletimiz ile bir arada olmak şiarı vardır. Bizler de bu çerçevede göreve geldiğimizden bugüne şehrimizde çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmayacağız anlayışıyla hareket ediyoruz. Hamd olsun ziyaretlerimizde aziz hemşehrilerimizden büyük bir teveccüh gösteriyor. Şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

AK DAVA DAVA HAREKETİDİR

AK Parti’ye sahada gösterilen teveccühü bazı kesimlerin anlamakta zorluk çektiğini kaydeden Çebi, “Aziz milletimizi yıllarca ezansız bırakanlar, başörtülü kardeşlerimize kamu, üniversite kapılarında zulmedenler, mütedeyyin kesime mürteci damgası vurarak fişleyenler, milli hedeflerden bihaber olanlar anlamakta zorluk çekseler de AK Parti olarak vesayet odaklarıyla, içerideki ve dışarıdaki ihanet şebekeleriyle amansız mücadelemizi sürdüreceğiz. AK Parti’de kişisel hesapların, kavgaların, çıkarların yeri yoktur. AK Parti bir dava hareketidir. Hedefimiz  ülkemizi dünyanın en güçlü, en müreffeh ülkelerden biri yapmaktır. Bu da bizim farkımızdır.” ifadelerini kullandı.

 

GÖNÜL GÖNÜLE YÜRÜYECEĞİZ

Çebi, her bir AK Parti neferi olarak ilk günkü heyecanla gönüller yapmaya, gönülleri buluşturmaya devam edeceklerini vurgulayarak “Bizler aziz milletimizle kader birliği yaptık. 20 yıldır aziz milletimizin gönlünde ne varsa bizim gönlümüzde de o vardır. 20 yıldır bizlere vermiş oldukları emanete halel getirmedik, getirmeyeceğiz. Birlikte çıktığımız bu yolda el ele, kol kola, gönül gönüle yürüyeceğiz.” diye konuştu.

 

TARİH YAZDIK

AK Parti’nin hem yerelde hem de genelde tarih yazdığını ifade eden Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: “Kendi silahımızı, kendi tankımızı, kendi savaş gemimizi üretiyoruz. Aynı zamanda ürettiğimiz silahları ihraç ediyoruz. Artık ülkemiz silahlı insansız hava araçlarını millî imkânlarla imal eden dünyanın 10 ülkesinden biri olmuştur. Bugün Türkiye hem bölgede hem de dünyada söz sahibi ise bu aziz milletimizin desteği ile olmuştur.”



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku