Güncel:
Çoruh EDAŞ Hayrat'ta Muhtarları Dinledi
ÇORUH EDAŞ bölge yetkilileri, Trabzon’un Hayrat ilçesinin muhtarlarıyla bir araya gelerek muhtarların talep ve sorunlarını dinledi.
Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürü Selman Nair ve bölge yetkililerinin de katıldığı toplantıda, Çoruh EDAŞ’ın bakım, onarım ve yatırım çalışmaları hakkında muhtarlara bilgi verilirken, kesintisiz enerji hedefiyle ilgili çalışmaların da süreceği ifade edildi.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) bölge yetkilileri Trabzon’un Hayrat ilçesi muhtarlarının sorun ve taleplerini yüz yüze dinlemek amacıyla muhtarlarla bir araya geldi. Bütün muhtarların davetli olduğu toplantıda Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürü Selman Nair, Yatırım Grup Şefi Okan Alptekin, İşletme Grup Şefi Tolga Yanık, İlçe İşletme Şefi Kani Kantekin de hazır bulundu. Bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına yerel paydaşlarının ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak devam ettiklerini söyleyen Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürü Selman Nair hem muhtarlara çalışmalar hakkında bilgi verdi hem de kesintisiz enerji hedefiyle çalışmaların süreceğini aktardı.

“Hayrat’ın enerji altyapısı yılsonunda çok iyi olacak”

Özellikle muhtarların ihtiyaçlarının dinlendiği toplantıda, bakım, onarım ve yatırım faaliyetlerine hız kesmeden devam ettiklerini belirten Çoruh EDAŞ yetkilileri, muhtarların taleplerinin de hızla karşılanacağını kaydettiler. Yetkililer ayrıca yatırım çalışmaları ile işletme bakım, onarım ve aydınlatma çalışmaları hakkında da muhtarları bilgilendirdi. Elektrik dağıtımı hizmetlerine ait taleplerin de belirlendiği toplantıda, İl Müdürü Selman Nair Genel Aydınlatma Yönetmeliği hakkında da muhtarların sorularını yanıtladı.

Tesis yenileme çalışmalarının yılsonuna kadar devam edeceğini ve yapılan çalışmalar sonrasında bölgenin enerji altyapısında büyük iyileşme olacağını paylaşan yetkililer, iletişim kanallarının her zaman açık olduğunu belirterek, teknik süreçler hakkında da muhtarları bilgilendirdi. Bulundukları bölgelerde halkın nabzını tutan muhtarlardan gelen taleplerin öncelikli olarak değerlendirileceğinin de altı çizilerek, muhtarların talepleri alındı. Muhtarlar ise yüz yüze bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Toplantı sonrasında hatıra fotoğrafı da çekildi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ

Haberi Oku