Güncel:
Faruk Kanca'dan adaylık mesajı
 

Ahmet Metin Genç’in Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasından sonra gözler AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayının kim olacağına çevrildi.

Ocak ayı içinde açıklanması beklenen AK Parti Trabzon Ortahisar Belediye Başkan adaylığı noktasında birçok isim gündemde. Kulislerde yazılan-çizilen eski ve yeni birçok AK Partili isim var.O isimler arasında Trabzon Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Faruk Kanca’da yer alıyor.

 

Uzun yıllar siyasetin içinde görev alan yerel yönetimlerde başarılı çalışmaları ile takdir toplayan Faruk Kanca Ortahisar Belediye Başkan adaylığı noktasında en hazır pozisyonda bir isim olduğunu dile getirerek, “Bizim dava anlayışımızı yol arkadaşlığımızı bilen çok iyi bilir. Hayatım boyunca yalana-dolana farklı hesaplara girmiş biri değilim. Trabzon’a hizmet noktasında her zaman göreve hazırım. Bu nu da en iyi şekilde yapacak donanıma ve birikime sahibim” şeklinde konuştu.

 

Faruk Kanca’nın AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adaylığına partinin geçmiş dönem kurucu il başkanları ve partililerle birlikte yeni dönem siyasetçilerinin de sıcak baktığı belirtilirken Faruk Kanca’nın özellikle Milli Görüş tabanından da çok desteği olduğu ifade edildi. Trabzon’un son dönem yatırımlarla ve projelerle marka şehir olduğunun altını çizen Kanca “Kültür, sanat, eğitim, spor ve tarih şehri olan güzel şehrimize birçok yeniliği kazandıracak projelerimizle gönülleri kazanmak için belediye başkanlık makamına talibim” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlandı

Haberi Oku