Güncel:
GENÇ SAADET TRABZON'DAN SONBAHAR KAMPI

 Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları Uzungöl de kamp programı gerçekleştirdi. Ana gündemi eğitim üzerine olan kamp programında ilçe teşkilatları da hazır bulundu. Hafta sonu gerçekleştirilen kampa Saadet Partisi İl Başkanı Dt. Şakir Şahintaş, Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı, Saadet Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Miraç Yakupçebioğlu, Trabzon Kudüs Kardeşlik Derneği Başkanı Kadir Öztürk, Cansuyu Of İlçe Temsilcisi Hasan İnan da katıldı. Katılımcılar tarafından gençlik teşkilatına eğitimler verildi 


Yaklaşık iki ay önce gençlik kolları genel başkanı olarak görevlendirilen Ömer Faruk Çağrıcı kamp vesilesiyle ilk kez Trabzon'u ziyaret etmiş oldu ve kamp alanına varınca gençlik teşkilatı tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.


   Kamp ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Miraç Yakupçebioğlu; 
"Çok verimli bir program gerçekleştirdik. İçerik olarak bu kampımızda eğitime ağırlık verdik. Birbirinden kıymetli hatiplerimiz bizlere cok güzel eğitimler verdi. Hem bilgilendik hem de daha da şuurlandık. Ne için mücadele ettiğimizi, ne için burada olduğumuzu daha iyi anladık. Tabi ki bütün bunların yanında aramızdaki kardeşlik bağlarını daha da pekiştirdik. Kampımız sona erdi ve evlerimize dönüyoruz. Şimdi hiç ara vermeden aldığımız egitimler sonucu her birimiz bulunduğu ilçede, mahallede partimize en büyük zaferleri kazandırmak için var gücüyle çalışmalarına devam edecek. Tekrar hatırlatmakta fayda görüyoruz İslam aleminin içinde bulunduğu bu perişan durumun tek çözüm yolu Saadet partisidir, Milli Görüş politikalarıdır. Milli Görüş bir tercih değil zorunluluktur" dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Fındık Sektöründe Kümelenme Çalışmalarının...

Haberi Oku