Güncel:
Genel Başkan Çağırıcı Trabzon'da
Türk-iş’e bağlı Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ömer ÇAĞIRICI, Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ’yi makamında ziyaret ederek yoğun bir tempoda devam eden sendikal faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Güvenlik-İş Genel Başkanı Ömer ÇAĞIRICI ziyarette yaptığı açıklamada "Doğu Karadeniz Bölgesindeki Üyelerimizi çalıştıkları işyerlerinde ziyaret ederek kendilerinden bilgi aldık, sorunlarını dinledik. Ardından Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ’yi ziyaret ettik. Trabzon’da Kamu Kurumlarında çalışan 1.200 üyemiz var. Trabzon’da Türk-iş ailesi olarak çok güçlüyüz. Önceki gün İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’yu Güvenlik-iş Sendikası Yönetim Kurulu olarak ziyaret ettik. Bizler Ülkemizde görev yapan 283bin özel güvenlik görevlisinin temsilcileriyiz aynı zamanda Bakanımıza özel güvenlik görevlilerinin sorunlarını ve taleplerini ilettik. Sayın Bakanımıza sorunlarımızı dinlediği ve çözüm odaklı yaklaştığı için Güvenlik-iş sendikası ailesi ve tüm özel güvenlik görevlileri adına şükranlarımı sunuyorum. Bakanımızı ziyarette “Özel güvenlik her yerde, görmezden gelme” başlıklı sosyal sloganımızı kamuoyuna bir kez daha paylaştık" dedi.

Ziyarette konuşan Gökhan Gedikli, Genel Başkan Çağırıcı ile buluşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Güvenlik-iş Sendikasını en üst seviyeye çıkarmak için çok yoğun bir çaba sarf ediyor bu mücadelesinden dolayı Türk-iş İl Temsilcisi olarak kendisini takdir ediyorum" dedi. Ziyaretin anısına Gökhan Gedikli Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı’ya 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku