Güncel:
Gürol Ustaömeroğlu: '10 yıl daha bu trafiği mi çekeceğiz?'

 Trabzon Mimarlar Odası Başkanı Gürol Ustaömeroğlu, Çömlekçi mevkisinden Havaalanı-Yomra yolu üzerindeki trafiğe isyan etti.


Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ustaömeroğlu, "Normal trafikte 6 dk. süren Çömlekçi - Kaşüstü arası 30 dakika. Yatırım ve kaynak önceliğinden Trabzon, çevre yolu ve raylı sistemden yararlansaydı kötü mü olurdu? Neden Trabzon'un öncelikleri gözardı ediliyor. Her yaz çekilen bu sıkıntının başka bir izahı var mıdır? Tamam çevre yolunun müjdesi verildi iyi güzel de... Nereden baksanız en iyi ihtimalle 10 yıl sürer. 10 yıl bu trafiğin hali ne olacak? Neden bu kentte işler zamanında yapılmıyor?" ifadelerini kullandı.


Bölgemizin önemli sorunlarından olan ve çoğu yetkili ve etkili Stk temsilcisinin, Yöneticilerin tepki göstermeye cesaret etmediği bu konuda haklı isyanını dile getiren Trabzon Mimarlar Odası Başkanı Gürol Ustaömeroğlu'nu tebrik ediyoruz. Çömlekçi- Yomra arası mesafe günün bazı saatlerinde hiçbir terslik(kaza vs) olmasa bile ortalama 1 saati buluyor. Klimalı araçlarda bile insanlar bunalıyor isyan ediyor. Trabzonu yönetenler, Bölge Milletvekilleri, İktidar mensubu Belediye Başkanları ve Trabzonlu olmaktan övünen Bakan ve Bürokratlarımızdan vatandaşlar Trabzon'da ulaşım sorununa acil çözüm bekliyorlar.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku