Güncel:
Levent Sekban: 'TS Genel  Kurul'u  için  iptal davası açtım”

 

Trabzonspor Platformu  Kurucu Üyesi Levent Sekban: “TrabzonSpor Kongre üyeleri ve TrabzonSpor Sevdalıları/Türk Spor Kamuoyunun Dikkatine!” başlığı ile spordaki son gelişmleri değerlendirdiği bir açıklamada bulundu.

 

Levent Sekban açıklamasında: “Bildiğiniz gibi Ertuğrul Doğan Başkanlığındaki Yeni Trabzonspor Yönetim Ekibi, 100 günü aşkındır görevdeler sezon öncesi hazırlıklar yapılıyor. Trabzonspor un başarısı için canı gönülden samimi çalışan tüm Yönetim kurulu ve teknik ekibe teşekkür ederim.

 

TRABZONSPOR’UMUZA 2023-2024 SEZONUNDA YÜREKTEN BAŞARILAR DİLERİM.

Başkan Ertuğrul Doğan ve ekibinin çoğu samimi duygularla hareket ediyorlar,Yalnız

TS Divan kurulu Başkanı Sn Ali Sürmen, TS den uzaklaştırılmadan, TrabzonSpor’un idari anlamda  başarısı mümkün değildir. 25 -26 Mart 2023 tarihli seçimli Trabzonspor kongresinde bizzat orada bulundum. Hatta kongrede diğer 5 arkadaşımla beraber bireysel Yönetim Kurulu adayı oldum. O kongrede kongre başkanı ve aynı zamanda Trabzonspor Divan başkanı Sn Ali Sürmen TrabzonSpor u kanunsuzluk ve hukuksuzluğa itecek, Manipülatif seçim oyunlarını  organize etti ve TS’ye çok büyük zararlar verdi. Ayrıca kendisi keyfi  ve hukuksuz olarak, içlerinde benim de bulunduğum onlarca TrabzonSpor kongre üyesine , bu ve bundan önceki kongrelerde  olduğu gibi, TS  Genel Kurullarına katılmama cezasını vermiştir

 

Bu kararlar hukuksuz ve dayanaksızdır.

Başta , Tüm bu manipulasyona Maruz kalan kongre üyelerini ve Tüm TrabzonSpor kongre üyelerini duruma müdahale etmeye çağırıyorum.

Ben Levent Sekban da, bizzat bu kararın ve hukuksuzlukların  kalkması için Son yapılan TS GENEL  Kurul’u  için  iptal davası açtım.

 

Sn. Ali Sürmen’i bizzat TS den ihraç cezası talebiyle , Tüm delil ve belgeleri ile

 TrabzonSpor  Disiplin kuruluna verdim ve hala sonuç bekliyorum.

Sonuç çıkmazsa karar vermeyenler hakkında da gelen cevaba göre hareket etmeyi düşünüyorum. Mahkemeye başvurma hakkım saklıdır. Sn Sürmen in değil TS kongre başkanı olmak , Kulüp kongre üyesi olarak bile  durmaması gerekmektedir.

 

TrabzonSpor Divan Başkanı ve Kongre Divan Başkan’ı Sn. Ali Sürmen, yaptığı hukuk ve kanun dışı uygulamalarla Büyük TrabzonSpor Camiasını zora sokmuştur.Ali Sürmen, bir sürü uygulamaları yüzünden kulüp üyeliğinden kesin ihraç talebi ile 25 Nisan 2023 tarihinde Ts Disiplin Kuruluna sevk edilmiş ve ayrıca 25-26 Mart 2023 tarihinde yapılan Ali Sürmen’in kongre başkanlığı yaptığı olağanüstü seçimli  Ts  genel kurulu  iptal istemiyle dava açılmıştır. Bunun nedeni Kongre Başkanının bizzat yaptığı yanlış ve hukuksuz uygulamalar ve buna artık bir son verme gereğidir. Demem o ki Ertuğrul Doğan ve ekibinin o kongrede seçilmesi için Ali Sürmen’in  seçim manipülasyonlarına ihtiyacı yoktu. Yalnız Sn Başkan’ın ekibindeki adı bende saklı bir kaç yönetici de şaibe yaratacak olan bu seçimli kongreye fesat karıştırdılar. Ali Sürmen ile işbirliği yaptılar. Ali Sürmen in yaptığı bu hukuksuz uygulamalar yüzünden Genel kurul iptal davası açtım. Sonuç şudur ki, TS divan başkanı göreviyle orada bulunan zatın yaptığı Kongre öncesi ve sonrası uygulamalar kanunsuz ve hukuksuzdur. Ayrıca 25 Nisan’da Ts’den kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen sn Ali Sürmen hakkında, Ts tüzüğü gereği 5 Haziran’a kadar  karar verilmesi gerekmesine rağmen halen bu karar verilememiştir, beklenmektedir. TrabzonSpor’un bundan sonra Ali Sürmen in manipülasyonlarına maruz kalmaması için bir an önce, Ts Disiplin Kurulu kararını vermeli ve açıklamalıdır.

Ts Genel Kurul iptali ile ilgili, en doğru kararı yüce Türk yargısının vereceğine inancımız tamdır.

Levent Sekban

TS 11498 Nolu Kongre üyesi

www.tsplatformu.com

https://www.facebook.com/100063686934933/posts/750972470368977/?mibextid=cr9u03

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Avrupa Birliği, benzinli motorla hasadın önüne...

Haberi Oku