Güncel:
Mehmet Derya: 'Sahada, masada ve kasada güçlü olmalıyız”
 

Trabzonspor Kongre Üyesi ve Kapital Faktoring A.Ş. Fon Yönetim Müdürü Araklılı hemşehrimiz Mehmet Derya’nın geçtiğimiz hafta Ktü’de yapılan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu’nda ki konuşmasının yankıları sürüyor.

 

Mehmet Derya konuşmasında: “Geçen yıl yaşadığımız şampiyonluk inanın bir ömre bedeldi. Trabzonspor Yönetimine, Futbolcularımıza, taraftarlarımıza ve bütün camiamıza katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılarımızın devamlı olmasını istiyorsak sahada, masada ve kasada her zaman güçlü bir Trabzonspor camiası olmak zorundayız. Bizim sevenimiz Trabzon ve Trabzonspor sevdalılarıdır şehir dışında ulusal medyada Trabzonsporumuz’un açığını, hatasını arayan çok sayıda rakibimiz vardır bu nedenle Genel kurulumuzda ufak tefek tartışmaların büyütülerek bu salonun dışına taşınmasının bizlere hiçbir faydası yoktur salonda bulunan basın mensubu arkadaşlardan bu konuda daha dikkatli olmalarını istirham ediyorum. Geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Gazeteci dostumuz Cevat Kol’a Allahtan rahmet diliyorum, mekanı Cennet olsun hepinize saygılarımı sunuyorum dedi.

 

Gergin geçen tartışmaların ardından Birlik beraberlik mesajları vererek salondaki ortamı bir anda coşturan Mehmet Derya’nın konuşması salonda bulunan Trabzonspor Yöneticileri ve Kongre üyeleri tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Fenerbahçe galibiyetinin ardından bayram havasının yaşandığı Trabzonspor camiasında tüm yüzler gülüyor. Mehmet Derya’nın konuşmasında vurgu yaptığı konular tüm kongre üyeleri tarafından dikkate alınmalı ve camiamıza zarar verecek açıklamalardan kaçınılmalıdır. Trabzonspor camiasının bir araya geldiği bu tür toplantılar bazı şovmen yapılı insanların egolarını tatmin etme yeri asla olmamalıdır.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku