Güncel:
Metin Kara, Hüseyin Öztorun'u ve yönetici arkadaşlarını tebrik etti...

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve beraberindeki oda başkanları, Araklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına seçilen Hüseyin Öztorun'u ve yönetici arkadaşlarını tebrik etti.

Araklı Esnaf ve Sanatkârlar Odası olağan genel kurulu TESOB Başkanı Metin Kara'nın divan başkanlığında gerçekleştirildi. Genel kurulda Hüseyin Öztorun 275 oy alarak başkanlığa seçilirken mevcut başkan Lokman Günay 261, Mustafa Solmaz ise 207 oy aldı.

TESOB Başkanı Metin Kara, beraberinde TESOB Başkanvekili ve Trabzon Matbaacılar, Ciltçiler ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Mustafa Özcelep, TESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Sürmene Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz, TESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turan Kaynar, Araklı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Coşkun Kınalıoğlu, Trabzon Elektrik ve Radyocular Esnaf Odası Başkanı Rüstem Şal, Köprübaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Osman Aydın ile birlikte yeni başkan Hüseyin Öztorun'u tebrik etti, görevinde başarılar diledi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku