Güncel:
Nurcan Aşcı Demiröz: 'Amaç İmamoğlu'nun Trabzon mitingini provoke etmek”

 

CHP Trabzon İl Başkanı Nurcan Aşcı Demiröz, Trabzon Maraş Caddesi’nde dün CHP ve Ak Parti arasında yaşanan gerginlikle ilgili açıklama yaptı. Demiröz, provokasyonun amacının Millet İttifakı’nı terörle iltisaklı göstererek Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon mitingini provoke etmek olduğunu ifade etti. Demiröz “Talimatın adresi bellidir” dedi.

 

10 MAYIS TRABZON MİTİNGİ İÇİN ÖN ALMA ÇALIŞMASI

 

Demiröz, açıklamasında şunları söyledi: “Cumhurbaşkanı yardımcısı adayımız, Trabzonlu hemşerimiz Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum provokasyonu ile eş zamanlı Trabzon’da meydana gelen gerginlik düşündürücüdür. 10 Mayıs Çarşamba günü İmamoğlu’nun yapacağı büyük Trabzon mitingi için ön alma çalışması gibi görünmektedir. Yasadışı herhangi bir toplumsal olay mevcutsa bunu önlemenin yolu sokağa inmek değil, güvenlik birimleri ve adli makamlardır.

 

TALİMATIN ADRESİ BELLİ

 

Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. İktidar partisi yetkililerinin beden dili ve adaylarının yaptıkları açıklamalar, yaptıklarına pek inanmadıkları ve talimatla gerçekleştirdiklerini göstermektedir. Talimatın adresi bellidir. Muhalif partilerini terörle ilişkili göstermek ve partilerin bu yarışa girmesi terörün başarmak istediğini yapmaktır. Bunun kazananı terör kaybedeni de siyaset kurumu ve ülke olacaktır. Siyasetçiler geçici, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Siyasetçilerin eş ve çocuklarının yanında konuşamayacağı sözcükleri toplum karşısında konuşmamalıdır. İktidar partisi yetkililerinin ve adaylarının yaptığı açıklamalar millet ittifakı partileri terör ilişkili göstererek düzenlenecek İmamoğlu mitingini provoke etmektir.

 

ALGI OPERASYONLARINA YENİK DÜŞMEYELİM

 

Sevgili hemşerilerim ve gençler, Millet İttifakı partilerinin terörle ilişkisi yoktur. Ulus Devletin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi ve demokrasiye geçişle birlikte bütün muhalif partiler de Cumhuriyet Halk Partisinden doğmuştur. Bayrağımızı bayrak yapan, İstiklal Marşını kabul eden partidir. Kuvayı Milliyedir. Yanlış bilgilerle dolu algı operasyonlarına yenik düşmeyelim. Seçim sürecinde provokatif hareketlerin olacağını deneyimledik. Sağduyulu olalım, yaptığımız eylemlerin doğurabileceği sonuçları düşünelim. Seçimle gelen seçimle gider.”



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku