Güncel:
Ömer Hakan Usta: 'ODAMIZI ZİRVEYE TAŞIDIK'

 

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, üye buluşmaları kapsamında Kuruçeşme Dolmuş Durağı üyeleri ile bir araya geldi.

Toplantıya, kentteki bazı durak başkanları da katılarak destek oldu. Usta, durak üyeleri ile istişare ve değerlendirme de yaparak, yeni yılın ilk aylarında yapılacak oda seçimleri ile alakalı da değerlendirmede bulundu.

Durak üyelerinin büyük çoğunluğunun katıldığı toplantıda, Usta, şoför esnafı için yaklaşık 4 yılda yaptığı çalışmalar ve projeleri durak üyelerine anlattı. Başkan Usta, “Geçmişte şoförlük mesleğini icra ederek vatandaşlarımızın en zor zamanında yanında olan ve bugün aramızda olamayan, yaşamını yitirmiş tüm meslektaşlarımızı saygı ve rahmet ile anıyorum. Şoförlük, tek kelimeyle ifade ediliyor ancak toplumsal olarak anlamı ve önemi oldukça büyük. Dokunmadığımız vatandaşımız yok. İnsanları işine biz götürürüz, hastası varsa biz yetiştiririz, sıkıntısında biz yanında oluruz" dedi.

ODAMIZI ZİRVEYE TAŞIDIK

Usta, “Meslektaşlarımıza ve dolayısıyla sorumluluk hissettiğimiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl veririzin telaşı içerisindeyiz. Yaklaşık 4 sene önce siz kıymetli üyelerimizin destek ve teveccühleri ile devraldığımız bayrağı, sizlerin desteği, yönetimimizin heyecanı ve inancı ile zirveye taşıdık. Ekibimiz ile birlikte hiçbir zaman hamasi nutuklardan yana olmadık, popüzlim yaparak asla günü kurtarmanın taraftarı olmadık. Biz, nokta atış projelerle meslektaşlarımızın yarasına merhem olmak, ve hatta o yarayı ivedilikle iyileştirmek için dertlenenlerdeniz. Şoför esnafımız için var gücümüzle çalıştık. Sizlerin hakkını her mecrada savunduk. Aynı yoldayız, aynı yolun yolcusuyuz biriz ve beraberiz. Yalnızca, yöneticiler ve başkan olarak odamızı yönetmek gibi bir niyetimiz asla olmadı ve bundan sonrada inşallah olmayacak. ‘Aynı yolda birlik içerisinde yürüyorsak, tüm üyelerimiz, odamızın kararları üzerinden söz sahibi olacaktır’ dedik ve 4 senedir odamızı sizlerle birlikte yönettik.

Her türlü sorununuzda sıkıntınızda yanınızda olduk. Kuruçeşme Durağımızın da değerini yükseltecek çalışmalar yaptık. Durağınızdan 5 arabanın 2’sini taksi, 3 aracı ise ihtiyaç olan duraklara kaydırarak araç sayısını azalttık. Bu da sizin lehinize oldu” diye konuştu.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku