Güncel:
Ömer Yılmaz'ı mahşeri kalabalık ebediyete uğurladı
 

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi, Trabzon Sürmene Armutlu Mahallesi Dernek Başkanı Hayırsever İş İnsanı Ömer Yılmaz İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hakkın rahmetine kavuştu.

Merhum Ömer Yılmaz'ın cenazesinde Siyaset, spor, İş dünyası ve sivil toplum örgütü temsilcileri bir araya geldi.

 

Geride binlerce gözü yaşlı sevenini bırakan Ömer Yılmaz, Ak Parti İstanbul Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı İstanbul İl Başkanı Dursun Çağlayan, Ak Parti Sultangazi İlçe  Başkan vekili Mehmet Yılmaz, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Büyük Birlik Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Yeniden Refah Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Saadet Partisi Gaziosmanpaşa  İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, STK Temsilcileri, İş, spor, sanat ve siyaset dünyasından binlerce seveni ve ailesinin katılımı ile İstanbul Sultangazi Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Habipler yayla mezarlığındaki aile kabristanlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.

 

Trabzon İl Özel İdaresinde İl Genel Meclisi Üyesi olarak uzun yıllar görev yapan ve bu süreçte bölge insanın sorunlarını her ortamda savunan, çözüm üreten ve İlçelere yapılan bir çok yatırımda imzası ve katkısı bulunan, Siyasilerin yanlış uygulamaları karşısında tek başına yapılan hataları Basın ve Kamuoyu önünde yüksek sesle dile getiren ve bu duruşu ile her kesimden insanın takdirini kazanan Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Sürmene Ziraat Odası Başkanı ve Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem YILMAZ, Ömer Yılmaz’ın vefat haberini aldıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Amcamın oğlu Değerli Abim Ömer Yılmaz rahmetli oldu. Acımız çok büyük, ALLAH Mekanı’nı Cennet eylesin” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Sürmene Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat YILMAZ, Ömer Yılmaz’ın vefat haberini aldıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Aile büyüğümüz ÖMER YILMAZ Amcam vefat etmiştir. Biz senden razıydık RABBİM’de razı olsun. ALLAH Mekanı’nı Cennet eylesin” ifadelerine yer verdi.

 

 

Gönül Köprüsü projesi kapsamında geçtiğimiz yıl mayıs ayında Rahmetli Ömer Yılmaz, Trabzon’un Sürmene ilçesi Armutlu Köyü ile Van Erciş Yukarı Akçagedik köyü’nü kardeş köy yaparak kalabalık bir heyetle ziyarette bulunmuştu.Ulusal basında bu proje büyük ses getirmişti.
Trabzon’dan Van’a gelen grup, kardeş köy ilan ettikleri Yukarı Akçagedik köyünde büyük coşkuyla karşılandı. Projeden haberi olan köylüler, okullarını Trabzonspor’un rengi olan bordo maviye boyarken, okulun önüne ise Trabzonspor’un bayrağını asarak heyeti karşıladı. 

 

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

SÜRMENE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF...

Haberi Oku