Güncel:
Şampiyona Sahip Çıktı...
Sürmene Engelsiz Yürekler Spor Kulübü sporcusu Otizmli Dersu Kılıç, 3-6 kasım 2017 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Atletizm Bölge Şampiyonasında Bölge Birincisi olma başarısı göstererek Türkiye Şampiyonasına davet edildi. 

Yol İş Sendikası Ortaokulu öğrencisi olan Sürmene Engelsiz Yürekler Spor Kulübü sporcusu Dersu Kılıç, sonrasında de Türkiye Şampiyonasında 100 metrede rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Şampiyon olduktan sonra şehre dönen Dersu Kılıç, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ü ziyaret etti.
Başkan Üstün, büyük bir başarı sergileyen Dersu Kılıç’a destek vermeye devam edeceklerini dile getirerek, ‘Dersu kızımız bizleri çok mutlu etti. Sporda engellerin nasıl aşılacağını tüm halkımıza gösteriyor. Milletimiz için de çok güzel bir örnek teşkil ediyor haliyle. Biz de Sürmene Belediyesi olarak engelleri ortadan kaldırmak için kendini spora adamış olan tüm sporcularımıza sonuna kadar destek vermeye devam edeceğiz. Dersu kızımız da inşallah Türkiye Şampiyonu olmasının ardından şimdi ise Dünya şampiyonu olarak yüzümüzü güldürecektir.’ dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku