Güncel:
Selahaddin Çebi, 86 mahallede mahalle yönetimlerini gözden geçirdik

 AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, göreve geldikleri ilçe kongresi sonrasında ilk adım olarak mahalle teşkilatlarında yeni bir yapılanmaya gittiklerini söyleyerek “Ortahisar’ımızın 86 mahallesinde mahalle yönetimlerini gözden geçirdik, yeni bir yol haritası belirledik. Çalışmalarımızı da 2023 hedefleri doğrultusunda sürdürüyoruz” dedi.

KOORDİNASYON HALİNDE HAREKET EDİYORUZ
Mahalle başkan ve yönetimlerinin belirli günlerde İlçe Teşkilat Başkanlığı ile birlikte bir araya gelerek çalışmaları istişare ettiklerini belirten Çebi, “İlçe Teşkilat başkanlığımız ile mahalle yönetimlerimiz sürekli koordinasyon içerisinde hareket ediyorlar. Bizler de belli günlerde mahalle başkanlarımız ve yönetimleriyle bir araya geliyoruz. Ortak hedefler yolunda bundan sonra da aynı çalışma heyecanıyla devam edeceğiz.” diye konuştu.

MAHALLE TEŞKİLATLARIMIZ GÜÇ KAYNAĞIMIZ
AK Parti’de mahalle teşkilatlarının önemine değinerek sözlerini sürdüren Çebi, “Samimiyetle, serden geçip AK Dava için hizmet veren mahalle başkanlarımız ve yönetimleri bizlerin her daim moral kaynağımız, güç kaynağımızdır. Mahalle başkanları ve yönetimlerinin saha çalışmalarımızda gösterdikleri gayret, fedakârlık ve samimiyet davamıza güç veriyor.” ifadelerine yer verdi.

YAPILAMAYANI YAPTI
Çebi, mahalle yönetimlerinin AK davanın esas kahramanlarından olduğunu ifade ederek şöyle devam etti: “Mahalle teşkilatlarımız bizim gönül süvarilerimiz, uç beylerimiz, sancaktarlarımızdır. Mahalle teşkilatlarımız davamızın bel kemiğidir. Kuruluşumuzdan bu güne AK Parti aziz milletimizin desteğiyle hem yerelde hem de genel siyasette yapılamaz denileni yapmış, hayalleri gerçeklere dönüştürmüştür. 
Bu büyük sessiz devrim Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK kadrolar ve davamızın temelini oluşturan mahalle yönetimlerimizin gayretleriyle gerçekleşmiştir. Görev kutsaldır anlayışı içerisinde kendilerine tevdi edilen görevleri en iyi şekilde yerine getiren mahalle yönetimlerimiz 2023 arifesinde bizlerin en önemli dayanak merkezlerinden biridir.” 

GAYRETİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
Mahalle yönetimlerinin mahallerinde olan biteni en iyi şekilde bildiklerini ve sıkıntıları yerinde tespit ettiklerini ifade eden Çebi: “Mahalle yönetimlerimiz zor ve meşakkatli bir görevi yerine getiriyorlar.  Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan nasıl çalışıyorsa öyle çalışacağız. O nasıl gayret ediyorsa öyle gayret edeceğiz. O nasıl yorulmuyorsa biz de öyle dayanıklı olacağız ve 2023'te Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız. 
ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM
Her zaman vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak için çalıştık. Aynı gayreti ve çabayı 2023 hedeflerimize yürürken de göstererek, başarıya ulaşacağımızdan şüphem yoktur. Mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.” görüşlerine yer verdi.
HER ZAMAN HALKIMIZIN İÇİNDEYİZ
İlçe teşkilatı olarak mümkün olduğu sürece mahallelerde vatandaşla ve esnafla bir araya geldiklerini belirten Çebi “AK Parti’nin yaklaşık 20 yıldır iktidarda bulunuyor olmasının sırrı işte burada yatmaktadır. Başka siyasi partiler gibi seçimden seçime değil her daim aziz milletimiz ile yan yanayız, omuz omuzayız. Aziz milletimiz ile gönül bağımızı her zaman diri tuttuk. Bundan sonra da aynı şekilde tüm AK kadrolar olarak aziz milletimizle gönül bağımızı sürekli dire tutacağız, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Unutmamak gerekir ki en etkili siyaset yüz yüze yapılan, doğrudan gönüllere dokunulan siyasettir. Çok çalışacağız, çok çabalayacağız, elimizden geleni en iyisini yapıp gerisini Rabbimize bırakacağız.” diye konuştu. 


BİRÇOK ZORLUĞU AŞTIK
Çebi, AK Parti teşkilatlarının güçlü olmasının aynı zamanda Türkiye’nin dik durması olduğunu belirterek sözlerini şu şekilde tamamladı: “AK Parti halka hizmet, hakka hizmettir düsturuyla çalışan, millete hizmetkar olmayı her türlü failin üzerinde gören bir siyasi harekettir. AK Parti bu ülkenin özünden çıkmış bir dava hareketidir. Teşkilatlarımızın her zaman diri olması ve dik durmasıyla Türkiye birçok tehlikenin kıyısından dönmüştür. Parti olarak vesayete karşı yürüttüğümüz mücadelede, Gezi olaylarında, 17-25 emniyet, yargı darbe girişiminde, çukur eylemlerinde, terör örgütlerinin saldırılarında ve 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde buna şahit olduk, dik durduk.


SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK
Hem ana kademe, kadın ve gençlik kollarımız hem de mahalle teşkilatlarımız olarak aziz hemşehrilerimizle sürekli iletişim halinde olacağız. Bu davayı yücelten, büyüden ve her geçen gün üye sayısını artıran bilinç de budur. Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman söylediği gibi bir milletvekiliyle, bir genel başkan yardımcısıyla, bir üyemiz arasında hiçbir fark yoktur. Bizlere düşen omuzlarımızdaki yükün ağırlığının bilinciyle davamıza dört elle sarılmaktır. Bizlere düşen bir taraftan aramızdaki dayanışmayı güçlendirirken diğer taraftan da siyaset bulvarında ihtiyaç duyduğumuz konularda kendimizi en donanımlı şekilde yetiştirmektir. Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesinde AK Parti kadrolarına çok önemli görevler düşüyor. Bu birlik ve beraberlik devam ettiği müddetçe bizim başarılı olamamamız için hiç neden yok.”



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku