Güncel:
Sürmene'ye Kardeş Belediye

 Trabzon'dan Sürmene Belediyesi ile Manisa'dan Yunus Emre Belediyesi imzalanan protokol ile artık resmen kardeş belediye oldular. Uzun süredir her iki belediye arasında süren dostluk görüşmeleri resmiyete döküldü. Yunus Emre'de Kardeş Şehir Protokol Töreni düzenlendi ve iki belediye bundan sonra beraber faaliyetlerde bulunmak için ilk resmi adımı attılar.
Manisa'nın Yunus Emre ilçesinde düzenlenen törene Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu ve Sürmene Belediyesi yetkilileri katıldılar. Yunus Emre Belediyesi tarafından büyük bir misafirperverlikle karşılanan Sürmene ekibi imzalanan protokolün ardından da 3. Uluslararası Yunus Emre Günleri'ne Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin onur konukları olarak iştirak ettiler. 
İki ilçenin kardeş belediye olmasını oldukça önemsediklerini söyleyen AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, "Sürmene ile Yunus Emre arasında artık dostluk köprüsü sağlam bir temelin üzerine kuruldu. İki ilçe arasındaki ilişkiler artarak devam edecektir. Her iki ilçe de bundan  önemli kazanımlar sağlayacaktır." dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku