Güncel:
Trabzon'da Matbaacılardan Vefa Gecesi

 Trabzon Matbaacılar, Ciltçiler ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma gecesinde, sektöre uzun yıllar hizmet vermiş oda üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Törene Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan, Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz, Beşikdüzü Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Günaçtı, TTSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Gençcelep, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, KTÜ Matbaa Müdürü Haluk Çuvalcıoğlu, TESOB yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları ve sektör temsilcileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Trabzon Matbaacılar, Ciltçiler ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı ve TESOB Başkanvekili Mustafa Özcelep, 'Bu mesleğe yıllarını vermiş, çıraklar, kalfalar, ustalar yetiştirmiş, her zaman devletinin ve milletinin yanında olup vatanına ve bayrağına hizmet eden siz değerli büyüklerimize, böyle bir organizasyonla teşekkür etmek istedik. Odamız adına, aslında çok daha fazlasını hak eden sizleri, her zaman belleğimizde ve yüreğimizde yaşatacağımızın bir nişanesi olan bu plaketleri vermekten gurur duyarız. Bizlerden önce mesleğe hizmet veren, beraber çalışmaktan gurur duyduğum, sektörümüze yıllarca emek vermiş ve ebediyete intikal etmiş büyüklerimizi ve kardeşlerimizi rahmetle anıyorum' dedi.

TESOB Başkanı Metin Kara ise konuşmasında, böyle bir vefa gecesi düzenlediği için oda başkanı Mustafa Özcelep'e teşekkür etti. Konuşmaların ardından emektar oda üyelerine plaketleri konuklar tarafından takdim edildi.

Törende daha sonra Matbaa Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Gürbüz'ün mesajı okundu. Gürbüz mesajında, 'Türkiye matbaacılığının örgütlenmesinde, bir araya gelmesinde, birlikte sorunlara yaklaşımında ve sorunların çözümünde Trabzonlu matbaacıların çok önemli katkıları ve önemli rolleri vardır' ifadesini kullandı.

Törenin son bölümünde Matbaa Dernekleri Federasyonu adına hazırlanan plaketler, oda faaliyetlerine desteklerinden dolayı Trabzon Matbaacılar, Ciltçiler ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Özcelep tarafından TESOB Başkanı Metin Kara, Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve TTSO yönetim Kurulu Üyesi İsmail Gençcelep'e takdim edildi. Tören toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haber-Video: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku