Güncel:
Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü, Filyasyon Ekibi Sahada Mücadeleye Devam Ediyor.
Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İlimizde daha hızlı filyasyon çalışması yapabilmek ve aynı gün içerisinde vakaları kontrol altına alabilmek için akşam da ekiplerimiz sahada çalışmaktalar.

Covid-19 testi yaptırarak sonuç bekleyenleri ve filyasyon ekiplerimizin temaslı takiplerindekileri bilgilendirmek amacıyla Müdürlüğümüz tarafından basılan broşürlerimizin dağıtımına başlanmıştır. Ayrıca bilgi almak isteyenler, 08:00-24:00 saatleri arasında Trabzon pandemi çağrı merkezimizin 04622305588 numarasını arayabilirler.

HAVA 61 HELİKOPTER AMBULANS FAALİYETİ

İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet vermekte olan Hava 61 Helikopter Ambulans 24.08.2020-02.09.2020 tarihleri arasında il içi ve il dışı 9 (dokuz) hastanın naklini gerçekleştirmiş olup; belirtilen zaman diliminde 10 saat 57 dakika uçuş yapılmıştır.

İleri tetkik ve tedavilerinin yapılması amacıyla KTÜ Farabi Hastanesi, Of, Vakfıkebir ve Tonya Devlet Hastanelerinden Hava 61 Helikopter Ambulans ile alınan 8 (sekiz) ayrı hastanın; S.B.Ü.Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma , Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları EAH , Ankara Ulucanlar Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Medikal Park Karadeniz Hastanesine nakil işlemleri hava yoluyla başarıyla gerçekleştirilmiştir

Ayrıca belirtilen tarih aralığında; Düzköy Çal mahallesinde olay yerinden alınan bir hastanın naklide Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine havayoluyla başarıyla gerçekleştirilmiştir. Tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku