Güncel:
Turup projesi marina ile başlayıp etap etap ilerleyecek...
Bölgemiz ve Araklı İlçemiz için büyük önem taşıyan Turup mevkiine yapılacak olan turizm yatırımı konusunda bugün önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır, Araklı Kaymakamı Ahmet Günaydın, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, DOKA Yöneticisi Murat Karaca, Ahmet Doğan, Araklı Belediye meclis üyesi Mimar Kenan Bağçiçek ve Araklı Belediyesi İmar Müdürü Zihni Hancı’nın katıldığı toplantıda Mega Proje’de gelinen son nokta değerlendirilerek yol haritası belirlendi.
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, toplantının ardından yaptığı açıklamada başlarda hayal olarak baktığımız proje marina ile birlikte hayata geçirilecek. Tüm kurumlarımızla birlikte gerçekleştirilecek olan marinanın çalışmalarına başladık. Turup projesi marina İle başlayıp kısım kısım ilerleyecek. Proje ile birlikte ilçede istihdam sağlanacak. Tabi ki projenin bitiminden sonra herkes bu güzelliğin nimetlerinden yararlanabilecek.  Araklı'ya hayırlı uğurlu olur inşallah Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi tarafından daha önce yapılan açıklamalarda bu büyük ve son derece muazzam projede at çiftlikleri, hastaneler, okullar, gezi parkları, koşu yolları, teleferik, marina, lunaparklar ve sahil dolgusunun yer alacağı belirtilmişti.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku