Güncel:
Yavuz Tellioğlu: '18 ilçemizin ayrı ayrı sorunları sıkıntıları var”

 

MHP Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Yavuz Tellioğlu açıklamalarda bulundu. Tellioğlu açıklamasında: “Tüm ilçelerimizi ziyaret ediyoruz, sabahtan geceye kadar çok yoğun programlarımız oluyor. Bu programlarımızda ilçelerimizin kanaat önderleriyle ve muhtarlarımız ile özellikle bir araya geliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’ne çok yüksek bir teveccüh olduğunu görüyoruz. Bu bizi oldukça memnun ediyor. MHP’nin Trabzon’da Milletvekilinin bulunmaması insanlarımızı üzüyor, milletvekilinin olması gerektiği noktasında kanaat oluşmuş durumda. Çalışmalar neticesinde inşallah Trabzon’dan Milletvekilimiz olacak. 18 ilçemizin ayrı ayrı sorunları sıkıntıları var.  İnsanlarımıza diyoruz ki, evet doğru sorunlarımız var ama bu sorunları MHP’nin çözme noktasında irade ortaya koymamız gerekli, bunun için de Milletvekilimiz olması lazım. Trabzon gibi bir şehirde MHP’nin Milletvekilinin olmaması en çok tabii ki bizi üzüyor ama insanlarımızı bu konuda kararlı gördüm.”

 

 

“Ekonomi meselesi özellikle uzun bir dönemdir sıkıntı. Ancak bunun sebepleri var, insanlarımıza bunu anlatıyoruz. Özellikle bir salgın hastalık süreci yaşadık, bu salgın döneminde çiftçimizin, sanayicimizin, esnafımızın dükkânları kapalı kaldı. Ekonominin çarkları neredeyse günlerce durma noktasına geldi. Daha sonra salgının hafiflemesinden sonra hükümetimizin aldığı tedbirlerle vatandaşımız bir nebze rahatlattı ama bir anda rahatlatması tabii ki mümkün değildi. Rahatlama süreci başlamışken Ukrayna-Rusya krizi ortaya çıktı. Ukrayna-Rusya Savaşı en çok Türkiye’yi etkiledi. Bir de özellikle bu bölgelerin tahıl ambarları olması sebebiyle tedarik zincirlerinde ciddi sıkıntılar yaşandı ama Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin aldığı tedbirler ile vatandaşımızın her zaman yanında olunduğu gösterildi. Bu herkes tarafından inkar edilemeyecek bir gerçek.”

 

 

 

“Sorun büyük olunca ne kadar düzeltme noktasına gayret ederseniz sıkıntı yine kalabiliyor. Ekonomik sıkıntının giderilmesi için her geçen gün bir takım paketler açıkladı hükümetimiz, bu da ilgi gördü. İnsanlarımız bundan çok memnuniyet duydu. Ardından memleketimizin neredeyse yarısını yıkan bir deprem ile karşı karşıya kaldık. Bu binaların yapılması, yeniden inşa edilmesi konusunda devletimize ciddi bir külfet doğdu ama Allah’a şükürler olsun bunlara da hızlı bir şekilde başlandı.”

 

“Dünya tarihinde yaşanmamış bir deprem ve bu kadar büyük bir felaketin üstesinden ancak bu kadar büyük bir millet gelebilirdi. Depremin ardından herkes seferber oldu. Özellikle Trabzon’daki belediyelerimizin tamamı bölgeye giderek imkanları neticesinde orada yardımcı oldu. Trabzon bu konuda çok hassas davrandı, başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere o bölgelerde yoğun bir çalışmanın içerisine girdiler. Bu da bizi ziyadesiyle memnun etti, ekonomi ile ilgili meselenin çözülmesi biraz zaman alacak ama her geçen gün daha iyi bir noktada olduğumuzu söyleyebiliriz.”

“Önce milletim diyorsan çağrım sana Trabzon dedik. Bu Genel Başkanımızın çağrısıydı. Trabzonlu hemşerilerimize çağrımız Trabzon gibi manevi değerleri yüksek, hassasiyetleri yüksek vilayette MHP’nin Milletvekilinin olmaması bizi tabi üzüyor. Ben şu an Trabzonlu hemşerilerimizin de bu konuda üzüldüklerini biliyorum. Bunu bize sahada beyan ettiler ve bu kararlılığı gördük, MHP Trabzon’da güçlenecek, güçlü olacak diyor vatandaşlarımız. Bizim temennimiz gayretimiz mücadelemiz bu. Türkiye’nin güçlü olması TBMM’de MHP’nin güçlü bir şekilde temsil edilmesi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin dolayısıyla Cumhurbaşkanımızın güçlenmesi anlamına geliyor.”

 

“Trabzon’da partimize çok büyük teveccüh var. Gezdiğimiz ilçelerde Genel Başkanımızın 10 Mayıs’ta Trabzon’a geleceğini ve miting yapacağını söylediğimizde insanlarımız da heyecanlanıyor. Teşkilatlarımız bu konuda ciddi çalışma içerisinde. Genel Başkanımızın seçimlere 3 gün kala Trabzon’a gelmesinin bir anlamı var, burada bir şifre var. Bu şifre Genel Başkanımızın Trabzon’a verdiği değeri ve kıymetli bize anlatıyor. O yüzden Trabzon görülmemiş bir coşku ile mitingde Genel Başkanımızı karşılayacak. En büyük anket 10 Mayıs’ta Trabzon’da olacak ve Atapark’ta gerçekleşecek olan Büyük Trabzon Mitingi ile herkes gerçeği görecek. Biz mitingimiz için hazırlığımızı sürdürüyoruz, çalışmalarımız devam ediyor” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku