Güncel:
Yener Kaya deprem bölgesinde vatandaşların acısına ortak oldu

 

Ordu’nun Kabadüz Belediyesi merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve birçok ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından yardım çalışmalarına devam ediyor.

 

Deprem bölgesinde bulunan Ordu Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada: “Canla başla bütün zorluklara göğüs gererek gece gündüz, gerektiğinde elleri ve tırnakları ile yoğun bir şekilde çalışan tüm kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, gönüllülerimiz ve milletimizden Allah razı olsun. Biz birlikte güçlüyüz. Vatandaşlarımızın vermiş olduğu yardımları ekiplerimizle gün boyu Adıyaman’lı kardeşlerimizle paylaştık, acılarına ortak olduk.

 

Devletin ve milletin yanlarında olduğunu, duygu ve düşüncelerini anlatırken gücümüz birliğimiz diyerek en güzel şekilde ifade ediyor. Devlet de Millet de sizlerle birliktedir. Millet olarak tarihimizin en büyük felaketlerinden biriyle karşı karşıyayız. Fakat yüreklerimizdeki bu yangını da söndürmekte kararlıyız. Yeter ki birliğimize ve beraberliğimize daha güçlü bir şekilde sahip çıkalım. Allah’ın izniyle bu felaketin de üstesinden geleceğiz. 8 kişilik elektrikçi tesisatçı, ve demirci kurtarma ve yardım ekibi 1adet çöp aracı ve 2 personel 1 adet 4×4 Araç 3 personel ile Malatya ve Adıyaman’a ulaştı. Kabadüz S.S Derinçay Kooperatifi bir kamyon odunu Adıyaman’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Zamantı Madencilik 8 kişilik kurtarma ekip ve ekipmanı ile Adıyaman'da göreve devam ediyor. Vatandaşlarımızın gıda, giyim ve diğer yardım paketleri Adıyaman'da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Türkiye tek vücut yardım paketlerimiz ve araçlarımız Adıyaman’da vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu alanlarda göreve devam ediyor. Depremin ilk anından itibaren birlik ve kardeşlik ruhuyla yapmış olduğunuz yardımlardan dolayı bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bölgede ihtiyaç duyulan yardımları "acil ihtiyaçlar listesi" ne göre yapmanızı rica ediyorum. Yardım için adeta kilitlendik. Vatandaşlarımız akın akın yardımlarını Belediyemize getiriyor. Türüne göre ayırdığımız yardımlar depremden etkilenen vatandaşlarımıza AFAD Koordinasyonunda ulaştırılıyor. Bütün vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku