Güncel:
Yusuf Hayırlıoğlu: 'Üç sporcumuzla gurur duyuyoruz”

 Trabzonspor Klübü Amatör Branşlar ve Tesisler Koordinatörü Yusuf Hayırlıoğlu, Busenaz Sürmeli’nin 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na, Abdullah Öztürk ve Merve Cansu Demir’in de 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’na katılacak olmasından dolayı büyük gurur duyduklarını belirtti.

Üç sporcunun da verdikleri mücadelenin karşılığını almasından dolayı memnun olduklarını dile getiren Hayırlıoğlu, “Boksta Busenaz Sürmeneli, masa tenisinde ise Abdullah Öztürk ve Merve Cansu Demir Tokyo’ya gitmeye hak kazandı. Uzun yıllar süren çalışmaların sonucunda Tokyo’da yapılacak bu iki büyük spor organizasyonuna katılacak sporcularımız bizleri son derece mutlu etmiştir. Yönetim kurulu olarak yakından takip ettiğimiz üç sporcumuzun da kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek önemli başarılar elde edeceklerine yürekten inanıyoruz” dedi.

Yönetim kurulu olarak futbol kadar amatör branşlara da önem verdiklerini vurgulayan Hayırlıoğlu, “Büyük bir marka değerine sahip Trabzonspor Kulübü olarak amatör branşlara yaptığımız yatırımı bundan sonra da sürdüreceğiz” diye konuştu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku