Eğitim Haberleri Tümü

A.öğretmen lisesinden bir garip uygulama

ARAKLI Anadolu ögretmen lisesinin kıyafetleri bilinmeyen bir sebeple değiştiriliyor yaklaşık dörtyüz öğrencisi bulunan okulun kıyafetlerinde değişikliğe gidilmesi veliler tarafından tepkiyle karşılandı

 ARAKLI ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ KİYAFETLERİ DEĞİŞİYOR

ARAKLI Anadolu ögretmen lisesinin kıyafetleri bilinmeyen bir sebeple değiştiriliyor yaklaşık dörtyüz öğrencisi bulunan okulun kıyafetlerinde değişikliğe gidilmesi veliler tarafından tepkiyle karşılandı. Üstelik ilçede bulunan bir terzi ile anlaşan okul yönetimi başka hiçbir konfeksiyon’ da bulunmayan bir elbise modeli seçilmiş. Son sınıfta bulunan öğrenci velileri bizim çocuğumuzun son senesi bir sezon için bu kadar masraf neden birileri para kazanacak diye bizleri bu yükün altına neden sokuyorlar diye dert yandılar.

OKULDA ÖĞRENCİLERİ BULUNAN VELİLER RAHATSIZ:

Okul yönetimi neden böyle bir uygulamaya gerek duydu kıyafetlerin rekabet koşullarında alınabilmesi için gerekli koşulları sağladımı ve son sınıf öğrencileri bu uygulamaya neden dahil edildi.

Yorumlar
  • Öğrenci Velisi

    acaba bu kıyafet değişikliğini düşünen kafa neyin hesabını yaptı. böyle bir kıyafet olamaz. öğrencilerin yerinde olmak istemezdim. ama demek ki okul idaresi önünü boş bulmuş ve böyle bir uygulamaya gitmiş. yazık herkes neyle uğraşıyor bizim iş bilmez yöneticilerimiz neyle uğraşıyor.

  • esnaf

    Yazik bir müdür nederse okulda o oluyor nerde bu veliler

  • Resul Altunbaş

    dünya eğitim kalıtesi ile ilgilenırken biz hale kılı kıyafetle ilgleniyoruz araklı gibi ufak bir yerde terzinin olmadiği yerde 400 talebeye nasil bir elbise gidırecekler akılalmaz ucube bir okul yöetimi tüm veliler bu oygulamaya karşi cikarak sorunu halletmeli-susmak artık gerıde kaldı hakkınıara aramasan sırtından bırı ıner bırı bıner

  • Hakan AKSOY

    bir terziye bağımlı olmak maliyeti yükseltir konfeksiyonlarda satılması lazımki rekabetle halk ucuz satandan alabilsin bence keyfi ve taraflı bir uygulamadır.

  • esnaf

    Bu kiyafet neden esnafa verilmedi satmasi icin ortada rant varmi

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları