Ekonomi Haberleri Tümü

"Lojistik depolama alanları üretim sektörünün öncelikli isteğidir"

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, Arsin Organize Sanayi Bölgesinin 22. Olağan Genel Kuruluna katıldı.

Başkan Çelebi, Arsin Kaymakamı Ömer Sirkeci, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Şafak, Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya ve sanayicilerin katıldığı genel kurulda yaptığı konuşmada, "Firmaların ürettikleri malları depolamaları için mutlaka lojistik depo ihtiyacı vardır. Şehrin doğu, batı ve güneyine lojistik depolar inşa edilmelidir. Yeni seçilecek yerel yöneticilerden öncelikli isteklerimizden birisi budur" dedi.

Başkan Çelebi, organize sanayi bölgeleri ile ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini, Araklı'da Tekstil OSB, şehrin doğusunda bir karma OSB kurmayı planladıklarını belirterek, "En önem verdiğimiz projelerimizden birisi de Su Ürünleri İhtisas OSB'dir. Bu konuda da arazi tespit çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Çelebi, bakanlık tarafından birçok ödüle layık görülen Arsin OSB'deki sanayicileri de kutlayarak, üretime, istihdama ve ihracata verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları