Güncel Haberleri Tümü

Araklı'da tek sorun tuvalet mi ?

Sayın Kaymakamımız Adnan Tezcan Araklı ya geldiği günden beri olumsuz haberler ile Trabzon da yayın Yapan gazetelerin manşetlerinden düşmüyor.Önce makam arabası sonra lojman şimdide tuvalet !

 Trabzon’un Araklı ilçesinde neler oluyor? Daha önce Kaymakam Adnan Tezcan’ın siyasetçilerle ve vatandaşlarla lojman yüzünden yarattığı tartışma bu kez de hükümet konağındaki nüfus müdürlüğüyle ilgili ortaya çıktı.

Kaymakam Tezcan’ın Nüfus müdürlüğü yetkilileriyle arasının iyi olmadığı bu sebepten dolayı da ihtiyaç olmamasına rağmen nüfus arşiv odasını tuvalet yapmak için harekete geçtiği iddia edildi. Olaya tepki gösteren Araklılılar bununla ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptılar:

‘Kaymakamlık Sekreteryası, Özel Kalem, Kaymakam Odası ve Kaymakamın dinlenme odasının devamını Nüfus arşiv odası var. Yanında da Nüfus müdürünün makam odası. Koridorun karşısında da Nüfusun diğer hizmet servisi yer alıyor. Kaymakam Nüfus müdürünün yanındaki arşiv odasının bir alt kata indirmek istiyor.

Sebebi ise oraya umumi WC yapma isteği. Oysa katta memurların kullandığı hatta Kaykamın kendisinin de kullandığı yarı bir WC bulunuyor. Bun tamamen kasıtlı bir girişim. Böyle bir durumda Nüfus memurları kendilerine yapılan başvurularda arşiv ihtiyaçları olduğunda bir alt kata inmek durumunda kalacakları için buna karşı çıkıyoruz. Kaymakam Adnan Tezcan’ı birileri durdurmalı. Tamam kaymakamlar ilçelerinde Bakan gibi. Ama bu yetkilerini kötüye kullanmamalılar’


Yorumlar
  • Ali Veli

    bu haberi araklı medya başka bir basın yayın organından almış olabilir, başka bir basın yayın organının amaçına çanak tutması manidardır, alet olması manidardır. bu konuyla ilgili ikinci haberi yaparak bu haberin saçma bi haber olduğunu istemeyerekte olsa teyit ediliyor zaten..

  • Ali Veli

    nüfus memurlarının işine? insin, ne var bunda? sanki of arşiv müdürlüğünden dosya almaya gidiyor, ne olmuş? ilçenin mülki amiri nüfus memurları, istemiyor diye iş yapamıyacak mı? x partili istemiyor diye iş yapamayacak mı? çok ayıp yaptığınız habercilik ahlakına yakışmıyor.

  • ahmet bektasoglu

    Bu haberi arakli medya yapmamis ki fahri kol bey kac gundur yerel basinin gundeminde arakli medya alinti yapmis zaten haberin altinda kaynak belirtmis taka gazetesi diye bu tepkinizi arakli medyaya degil takaya bikdirin

  • Fahri KOL

    Sizin başka işiniz yokmu arkadaş Kaymakamın tuvaletiyle uğraşaçağına Araklının sorunlarını dile getirin de yerel yönetimler devreye girsin bizde sizi alkışlıyalım takdir edelim.Hükümet Konağının yıllardır asansörü yok.Kaymakamlığa Nufusa,Maliyeye gelen Hamile Engelli,Yaşlı insanlar 4 kat nasıl çıkıyor.Yıllardır maliyeye gidip geliyoruz 4 Kat nasıl çıkıyoruz soran varmı yazan varmı nerdesiniz basın yıllardır bir kelime yazdınızmı şimdi Kaymakamın WC sini manşet haber yapıyorsunuz.Kaymakam bey ilk defa Hükümet konağına asansor yapılması için bakanlığa baş vuruda bulundu.Bundan önce gelen kaymakamlar hiç bunları görmedi paşa paşa makamlarında oturup kahvelerini içtiler.Onlar sizi rahatsız etmedide Genç çalışkan kaymakam mı rahatsız etti.Bu işte birşey var kaymakam bey acaba hanki özel taleplerini yerine getirmedi.Nufus dairesi zaten Akraba dairesi olmuş.Yıllardır aynı memurlar kalıplaşmışlar isimleri bile kimliklere yalnış yazıyorlar.Ayıptır ya Ülke Törer Kürt Türk,İş,aş,secim derdinde siz düşmüssünüz Wc peşine,Araklınında prestişini sarsıyosunuz,Araklı Medyasınında.Kapatın kaldırın bu manşetleri milletin diline Wc araştırma komisyonu olarak alay konusu oluyosunuz ipratılmayın,ipratmayın değerli basınımızada yazık Çok değerli Kaymakamımız Sn.Adnan Tezcan beyede

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları