Güncel Haberleri Tümü

Bakan Bayraktar, Şehit Polisin Evini Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar,şehit düşen polis memuru Ümit Yıldırım'ın ailesini ziyaret etti.

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bingöl Karlıova'da geçen yıl menfeze yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen 8 polis memurundan Ümit Yıldırım'ın Trabzon'un Araklı İlçesi'ndeki ailesinin evini ziyaret etti. Bakan Bayraktar, şehit annesi Sinnet Yıldırım'a her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. 

16 Eylül 2012 tarihinde, Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde görevden dönen polisleri taşıyan servis aracı Hacılar Köyü mevkiinde menfeze yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu parçalandı. Olayda, aralarında Ümit Yıldırım'ın da bulunduğu 8 polis memuru şehit düştü. Şehit polis Yıldırım'ın cenazesi 17 Eylül günü Trabzon'a getirildi. Şehit cenazesi, daha sonra Araklı ilçesinde Bakan Erdoğan Bayraktar'ın da katıldığı tören sonrasında toprağa verildi. 

Trabzon'da bulunan Bakan Bayraktar, bu sabah da Belediye Başkanı Recep Çebi ve bazı partililerle birlikte şehit polis memuru Yıldırım'ın evine giderek şehidin annesi Sinnet Yıldırım ve dayısı Ahmet Aygün ile görüştü. Bakan Bayraktar, aileye üzüntülerini iletti, her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.



Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları