Güncel Haberleri Tümü

Başkan Adayı İbrahim Küçük'ten Kent Meydanı sözü

 

İnşaat Mühendisi ve Cumhur İttifakı Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük seçim çalışmalarına devam ediyor.

İbrahim Küçük, Arsin’e yakışan bir kent meydanı sözü verdi.

 

ARSİN’İN MARKA DEĞERİNİ HEP BİRLİKTE YÜKSELTECEĞİZ

İnşaat mühendisi olan Küçük, “Bizim yaptığımız projelere ve Arsin’e bir mühendis eli değmesi şart. Mesela kent meydanı projemiz; Kent meydanı projemiz ile ilçemiz merkezine yeni bir soluk getireceğiz. İlçe halkının buluşma noktası haline gelmesini hedeflediğimiz bu projede Arsin’imizin mimarisine uygun bir meydan ve çevre düzenlemesi, meydanı simge haline getirecek bir sanatsal anıt eser projemiz var. Arsin için çalışan, çabalayan ve Arsin’i tanıyan bir mühendis olarak bu projeleri AK Parti’den başkası hayata geçiremez.” dedi.

ARSİN’E KENT MEYDANINA SOSYAL TESİS

Küçük, “Kent Meydanı projemiz sadece Arsinli vatandaşımız için değil. Aynı zamanda bu şehirde yaşayan tüm vatandaşlarımız için olacak. Biz Trabzonlu vatandaşlarımızın veya turistlerimizin sadece sahilimize gelip yürüyüş yapıp gitmelerini kabul etmiyoruz. Aynı zamanda dikkat çekici bir kent meydanı ve belediyemize ait bir sosyal tesisle vatandaşlarımızın dinlenebileceği oturma alanları yer alacak. Bu oturma alanları ve sosyal tesis sayesinde yerli ve yabancı turistler Arsin merkezine uğrayıp hem ticari hareketlilik sağlayacak hem de ilçemizin katma değerine değer katacak.” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ BÜYÜK DÜŞÜNÜR

Arsin Belediye Başkan Adayı Küçük, “AK Parti her zaman büyük düşünen ve büyük işlere imza atan bir aile olmuştur. Biz de ilçemizde aynı mega projeleri hayata geçireceğiz. Mühendis olmamızdan ve birçok başarılı işe imza atmamızdan dolayı bu konuda bir tecrübemiz var. Vatandaşımız da biliyor ki bu yatırımları Arsin’e kazandıracak kişiler bizleriz. Gece gündüz, sıcak soğuk demeyecek Arsin için çalışacağız.” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları