Güncel Haberleri Tümü

"Ben bir görev adamıyım!”

 Trabzonspor Dergisi’nin 185. sayısının kapağında oynadığı her müsabakada özverili, mücadeleci ve savaşçı ruhuyla dikkat çeken, kendini “Ben bir görev adamıyım!” diyerek tanımlayan Kamil Ahmet Çörekçi yer alıyor.


Dergimizde genç oyuncumuz Ahmetcan Kaplan ile yaptığımız anketi ve altyapı oyuncularımızdan Veysel Sönmezsoy ve Emir Uzun’u ağırladığımız “düello” köşemizi bulabileceksiniz.


Kulübümüzün kurucularından ve uzun yıllar genel sekreterlik görevini yapan Sabahattin Kundupoğlu’nu Gazeteci Servet Özkara’nın hatıralarıyla bir kez daha hatırlayacak, yine Gazeteci Kamil Anahar’ın röportajlarıyla eski futbolcumuz Metin Yüce’yi rahmetle yad edeceğiz.


Türk futbolunda “Anadolu Devrimini” gerçekleştirerek 1976 yılında ilk şampiyonluğunu kazanan Trabzonsporumuzun o unutulmaz günlerini Gazeteci İhsan Öksüz’ün kaleminden hatırlarken Varol Uzlu’nun duygularıyla geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Trabzon’un unutulmaz görüntü yönetmeni Aytekin Çakmakçı’yı da bir kez daha anıyor olacağız.

Bu ayki sayımızda ayrıca Viyana’da yaşayan iki sıradışı sanatçının, Nazlı Hacıalioğlu ve Defne Aydın’ın hikayesini okuyacağınız röportajın yanı sıra fotoğraf sanatçısı Fatih Sultan Varlı ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajı da okuyabileceksiniz.

Süper Lig maçlarımız ve dünya futbolundan gelişmelerin yanında pandemi sürecinde faydalanabileceğiniz “Trabzonspor Kitaplığı” köşemizin de yer aldığı Trabzonspor Dergisi’nin 185. sayısı D&R ve Trabzonspor.com.tr’nin yanı sıra Türkiye genelindeki Migros ve bayilerdeki yerini aldı.

Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları