Güncel Haberleri Tümü

Busenaz Sürmeneli olimpiyatlara uğurlandı

 Tokyo Olimpiyatları'nda mücadele edecek başarılı boksörümüz Busenaz Sürmeneli, Japonya'ya gitti.

Sporcumuz Busenaz Sürmeneli ve Antrenörümüz Cahit Süme’yi Trabzon Havalimanı’ndan Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yusuf Hayırlıoğlu uğurladı.

Yusuf Hayırlıoğlu: “Sporcularımıza güveniyoruz”

Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yusuf Hayırlıoğlu, Busenaz’ı olimpiyatlara göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Busenaz uzun yıllardır hedefi doğrultusunda yılmadan çalışan çok önemli bir sporcumuz. Bu organizasyona katılmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ancak kendisinin potansiyelini de bildiğimiz için Tokyo’dan madalya ile döneceğine de yürekten inanıyoruz. Yönetim kurulu olarak hem Busenaz’a hem de 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’na katılacak bir diğer sporcumuz Abdullah Öztürk’e başarılar diliyoruz” dedi.

Cahit Süme: “Tarihe geçmek istiyoruz”

Antrenörümüz Cahit Süme, 13 yıldır olimpiyatlara katılma hedefi doğrultusunda hazırlık yaptıklarını vurgulayarak, “Olimpiyat yolculuğumuz doğrultusunda çok çalıştık, çok emek verdik ve çok önemli başarılar elde ettik. Şehrimizden hiçbir sporcu şu ana kadar olimpiyatlarda madalya kazanamadı. Biz Trabzon ve Trabzonspor tarihinde bir ilki başararak tarihe geçmek istiyoruz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz ancak kendimize de çok güveniyoruz” diye konuştu.

Busenaz Sürmeneli: “Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim”

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Boksörümüz Busenaz Sürmeneli de olimpiyatlara hem fiziksel hem de mental açıdan hazır olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Çalışmamızın karşılığını alarak organizasyona seri başı olarak katılıyorum. Rakiplerimi tanıyorum, kendilerine saygı duyuyorum ama kendimin de farkındayım. Heyecanlıyım ve aynı zamanda azimliyim. Beni süreç boyunca asla yalnız bırakmayan Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Hem onları hem de olimpiyat madalyası sözü verdiğim rahmetli dedemi mahcup etmeyeceğim”

Trabzon’dan İstanbul’a giden kafilemiz burada düzenlenecek ikinci uğurlama töreninin ardından Tokyo’ya seyahat edecek

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları