Güncel Haberleri Tümü

Çebi vites yükseltti

 AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi merkez ve kırsaldaki saha çalışmalarında tempoyu artırdı. Gündüzleri mahalleleri adımlayan, temaslarında esnaf ve vatandaşlarla bire bir diyalog kuran Çebi, akşam saatlerinde ise dinlence yerlerinde vatandaşlar bir araya geliyor.

SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Selahaddin Çebi, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İl ve İlçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle birlikte Pelitli, Hızırbey, Bahçecik, Beşirli mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  

MİLLETİMİZİN HADİMİYİZ
Milletvekili Ayvazoğlu ile birlikte saha çalışmasında esnaf ve vatandaşlara hal hatır soran Çebi, istek ve taleplerini tek tek dinledi. Çebi, saha çalışmalarıyla kendilerine ulaşamayanlara kendilerinin ulaştıklarını söyleyerek “AK dava bir gönül hareketidir. Her yerdeyiz. Vatandaşlarımız, esnaflarımız, şehrimizle olan gönül bağımızı sıkı tutuyoruz. Bize gelemeyenlerin bizler ayaklarına gidiyoruz, gönüllerine misafir oluyoruz. Gayemiz; aziz milletimizim değerlerini, hedeflerini en yüksek noktaya çıkarmak, vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmak, bir olmak, birlikte olmak, milletimize hadim olmaktır. Bu bağlamda ilçemizde milletvekillerimiz ve partililerimizin katılımıyla mahallelerimizi adımlıyoruz, esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz.” dedi. 


SİYASETTEKİ YERİMİZ MİLLETİMİZİN YANIDIR
Çebi şöyle devam etti: “AK Parti’nin siyasetteki yeri milletin yanıdır. AK davanın filizlenip neşvünema bulmasından bugüne her daim halkımızla iç içe olmayı, dertleriyle dertlenmeyi, sevinçlerini paylaşmayı kendimize şiar edindik. Ortahisar ilçemizde fırsat bulduğumuz her an ve her yerde esnaflarımızı, aziz milletimizi ziyaret ediyoruz. Onları dinliyoruz, taleplerini alıyoruz.


ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNDE AK PARTİ MÜHRÜ VAR
Şehrimiz, ülkemiz AK Parti iktidarı döneminde daha önce görülmemiş bir şekilde yatırım aldı, almaya da devam ediyor. Cumhuriyet tarihinde AK Parti iktidarı bir milattır. AK iktidarla birlikte milletimizin desteğiyle A’dan Z’ye hizmet seferberliği başlatıldı. AK iktidar döneminde yapılan yatırımları şehrimizin her bir yanında görmek bizler için ayrı bir mutluluk kaynağını oluşturuyor. Şehrimiz nüfusuyla birçok ilden daha büyük bir nüfusa sahiptir. Bu durum da yeni ihtiyaçları beraberinde getiriyor. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve tüm AK kadroların şehrimize yeni yatırımlar kazandırmak için el birliği içerisinde hareket ediyor.”


SİSTEMATİK YALANINI SÜRDÜRÜYOR
Türkiye’de Afganlılara mülteci kampı kurulacağı yönündeki iddialara değinen Çebi, “Türkiye’nin bölgedeki gücünün farkında olmayanlar, eski Türkiye özlemi çekenler yurt dışı menşeili bir gazetedeki yer alan mesnetsiz ifadelere sarılarak Türkiye’de mülteci kampı kurulacağını iddia ettiler, savundular, yalan dolu ifadelere açıklamalarında yer verdiler. Aradan kısa süre geçtikten sonra İngiltere Savunma Bakanı Hon Ben Wallace asılsız iddiayı yalanladı, BBC Türkçe ilgili paylaşımını silerek, özür diledi. Dışişleri Bakanlığımız aynı şekilde mesnetsiz iddiayı yalanlayarak, mülteci kampı iddialarının Türkiye için söz konusu olamayacağını açıkladı. Bütün bunlara rağmen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sistematik yalanını sürdürüyor. Bu kadarına da artık pes doğrusu!” diye konuştu. 

Çebi, yangın ve sel felaketleri karşısında Türkiye’nin sosyal devlet anlayışının en güzel örneklerinden birini verdiğini belirterek şunları söyledi: “
Afetlerde yaşamını yitiren, yaralanan ve maddi kayba uğrayan vatandaşlarımız oldu.


TAKDİRE ŞAYAN BİR MÜCADELE VERİLDİ
 Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla devletimizin tüm imkânları milletimizin emrine verildi. İlgili bakanlarımız ve milletvekillerimiz afetten etkilenen vatandaşlarımızı bir an olsun yalnız bırakmadılar. Yapılması gereken ne varsa hepsi ivedilikle yerine getirildi, getirilmeye de devam ediliyor. Devlet-millet birlikteliği bir kez daha sarsılmamak üzere perçinlenmiştir. AK Parti iktidarının ve ülkemizin afetlerden güçsüz çıkması yönünde tüm beklentiler de, Devlet-millet birlikteliği sayesinde boşa çıkarılmıştır.”

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları